Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Βαρβασιακός - Α.Ε. Καλαμωτής 0 - 1




Σήμερα το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Χίου η ομάδα της Καλαμωτής συνεχίζοντας την ανοδική πορεία της επικράτησε με 0-1 της ομάδας του Βαρβασιακού , σημειώνοντας έτσι την τρίτη της συνεχόμενη νίκη και έβδομη συνολικά για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας Χίου.
Η ομάδα της Καλαμωτής που ξεκίνησε στην σύνθεση της για πρώτη φορά με τερματοφύλακα τον 14χρόνο Νικόλαο Περαντάκο , κατάφερε να πάρει από την αρχή την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πιέζει χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Βαρβασιακού.
Στο 32' ο Αιμίλιο Οσμενάι θα χάσει μεγάλη ευκαιρία σε τετ α τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα για να ανοίξει το σκορ.Στο 42' μετά από σέντρα του Μιχάλη Ορφανούδη , ο Κώστας Μάμας με κεφαλιά θα κάνει το 0-1 που θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμωτή θα καταφέρει χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα να κρατήσει το υπέρ της σκορ , με μοναδική ευκαιρία το δοκάρι από τον Αιμίλιο Οσμενάι στο 85'.

Η 11αδα της Καλαμωτήςς:


1) Νικόλαος Περαντάκος 2) Σιδερής Βεργιτσης 3) Περίανδρος Σαραντινίδης4) Θανάσης Παντελιδάκης
5) Γιάννης Πολιτάκης 6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7) Μιχάλης Ορφανούδης 8 ) Κώστας Μάμας 9) Νίκος Κανάριος
10) Αιμίλιος Οσμενάι 11) Λορεν Γκοτζάι

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 45' ο Δημήτρης Σουρέλας και ο Δημήτρης Κόκκινος πήραν τις θέσεις των Νίκου Καναριου και Κωνσταντίνου Σφήκα Στο 65' ο Στέφανος Πάτρας πήρε την θέση του Μιχάλη Ορφανούδη





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου