Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Α.Ε. Καλαμωτής - Ένωση Λαγκάδας - Συκιάδας 4 - 1




 Σήμερα το μεσημέρι στο Ισιδωρίδειον γήπεδο, η ομάδα της Καλαμωτής , νίκησε με 4-1 την ομάδα της Ένωσης Λαγκάδας - Συκιάδας,
Η ομάδα της Καλαμωτής κατάφερε από τα πρώτα λεπτά να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να απειλεί συνεχώς την εστία της Ένωσης με αποτέλεσμα στο 15' ο Λορεν Γκοτζαι να εκμεταλλευτεί λάθος της αντίπαλης άμυνας και να γράψει το 1-0.
Στο 25' ο Αιμίλιο Οσμεναι με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Θανάση Παντελιδάκη θα γράψει το 2-0 που θα είναι και το σκορ του ημιχρόνου.



Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής συνεχίζει να πιέζει και θα φτάσει στο 54' στο 3-0 με τον Νίκο Κανάριο έπειτα από πάσα του Κώστα Μάμα.
Στο 65' θα έρθει η σειρά του Κώστα Μάμα να σκοράρει προ κενής εστίας έπειτα από ωραία ενέργεια και πάσα του Λορεν Γκοτζαι, γράφοντας έτσι το 4-0.
Στο 90' η ομάδα της Ένωσης θα καταφέρει να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Μαυρέλο που έγραψε το τελικό 4-1 με ωραίο μακρινό σουτ.



.Η 11άδα της Καλαμωτής:

1) Αναστάσιος Ζαχούλης 2) Ισίδωρος Βεργίτσης 3) Περίανδρος Σαραντινίδης 4) Θανάσης Παντελιδάκης 5) Γιάννης Πολιτάκης
6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7) Κώστας Μαμας 8 ) Μιχάλης Ορφανούδης
9) Νίκος Κανάριος 10) Αιμίλιος Οσμεναι 11) Λορεν Γκοτζαι

ΑΛΛΑΓΕΣ

Στο 55' ο Στέφανος Πάτρας πήρε την θέση του Μιχάλη Ορφανούδη, στο 70' ο Γιώργος Λάρδας πήρε την θέση του Αιμίλιου Οσμεναι και στο 78' ο Γιώργος Μετουσι πήρε την θέση του Κώστα Μάμα

Με την νίκη της αυτή η ομάδα της Καλαμωτής έφτασε την τρίτη θέση της βαθμολογίας του Β' τοπικού , μια θέση που οδηγεί στα μπαράζ ανόδου για την Α' κατηγορία

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου