Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

Α.Ε.ΚΑΛΑΜΩΤΗΣ- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ 1-2



Σήμερα το μεσημέρι στο Ισιδωρίδειον γήπεδο Καλαμωτής , η τοπική ομάδα της Καλαμωτής δεν τα κατάφερε να επικρατήσει απέναντι στην ομάδα του Πανεπιστημίου η οποία είναι και πρωτοπόρος στην βαθμολογία του Β' τοπικού Χίου.
Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία πολλών φιλάθλων αλλά και με έντονα φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα , αφού ήτανε το πρώτο παιχνίδι της ομάδας μετά τον αιφνίδιο θάνατο του ΜΙΚΕ ΣΤΑΜΟΥΛΑ.
Η Καλαμωτή μπήκε παθιασμένα στο αγώνα και κατάφερε στο πρώτα 20 λεπτά να χάσει δύο κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Λόρεν Γκοτζάι και τον Μιχάλη Ορφανούδη.
Στο 25' ο Νίκος Κανάριος θα κερδίσει το πέναλτι το οποίο θα εκτελέσει ψύχραιμα ο Κωνσταντίνος Σφήκας και θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα της Καλαμωτής. 1 - 0.
Δύο λεπτά αργότερα όμως η ομάδα του Πανεπιστημίου θα καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση με σκόρερ τον Μαμαρέλη.1 - 1.
Και ενώ η ομάδα της Καλαμωτής πίεζε για να προηγηθεί ξανά , σε μια αντεπίθεση η ομάδα του Πανεπιστημίου θα σκοράρει με τον Κοτρόζο γράφοντας έτσι το 1-2 που ήτανε και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής μπήκε και πάλι δυνατά, χάνοντας δυο καλές ευκαιρίες με τον Μιχάλη Ορφανούδη και τον Βαγγέλη Βλάχο. Στο 60' θα αποβληθεί ποδοσφαιριστής του Πανεπιστημίου με απευθείας κόκκινη κάρτα λόγω σκληρού μαρκαρίσματος στο Βαγγέλη Βλάχο.
Στο 65' σουτ του Βαγγέλη Καϊμάκη αποκρούει δύσκολα ο τερματοφύλακας του Πανεπιστημίου , ενώ την ίδια κατάληξη έχει και το σουτ του Κωνσταντίνου Σφήκα στο 75'.
Στο 87' ο Ηλίας Σαραντινούδης θα αντικρίσει την απευθείας κόκκινη του διαιτητή Νικήτα Ντάτη για σκληρό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή του Πανεπιστημίου. Στο 90' εξ επαφής σουτ από τον Γιάννη Πολιτάκη η μπάλα θα περάσει ελάχιστα άουτ και έτσι το 1-2 έμεινε το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Στο 30' ο Γιάννης Πολιτάκης πήρε την θέση του Περίανδρου Σαραντινίδη
Στο 35' ο Βαγγέλης Βλάχος πήρε την θέση του Θανάση Παντελιδάκη Στο 65' ο Στέφανος Πάτρας πήρε την θέση του Κωνσταντίνου Σφήκα Και στο 75' ο Ηλίας Σαραντινούδης πήρε την θέση του Σιδερή Βεργίτση

Η 11άδα της Καλαμωτής:

1) Γιάννης Γιατζιτζόγλου 2) Κώστας Μάμας 3) Περίανδρος Σαραντινίδης 4) Θανάσης Παντελιδάκης 5) Σιδερής Βεργίτσης 6) Κωνσταντίνος Σφήκας 7) Μιχάλης Ορφανουδης 8 ) Βαγγέλης Καιμάκης 9) Νίκος Κανάριος 10) Αιμίλιος Οσμενά 11) Λορεν Γκοτζάι





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου