Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018

A.Ε.Καλαμωτής - Βαρβασιακός 0-1




Την πρώτη της ήττα για το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας γνώρισε σήμερα η Καλαμωτή , όπου ηττήθηκε στο Ισιδωρίδειον γήπεδο Καλαμωτης με σκορ 0-1 από τον Βαρβασιακό.
Η Καλαμωτή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες κυρίως με τον Κωνσταντίνο Σφήκα όπου είχε και δοκάρι από απευθείας κόρνερ , τον Αιμίλιο Οσμεναι και τον Κώστα Μάμα.
Η ομάδα του Βαρβασιακου απείλησε σε μια αντεπίθεση στο 30' με τον Γιώργο Λαρδα να σώνει την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Καλαμωτή συνέχισε να πιέζει για να πετύχει το γκολ αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα η ομάδα του Βαρβασιακου άνοιξε το σκορ στο 63' με κεφαλιά του Γουρλη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.
Στην συνέχεια του αγώνα η Καλαμωτή έχασε σωρεία κλασικών ευκαιριών χωρίς να καταφέρει να φτάσει στην ισοφάριση.
Στο 67' σουτ του Λορεν Γκοτζαι από πλεονεκτική θέση αποκρούει ο τερματοφύλακας του Βαρβασιακού , Αργυριάδης.
Στο 72' κεφαλιά του Αιμίλιου Οσμεναι και πάλι αποκρούει ο τερματοφύλακας. Δυνατό σουτ του Σιδερη Βεργίτση στο 75' η μπάλα μόλις άουτ.Κεφαλιά από καλή θέση του Κώστα Μάμα στο 81' αποκρούει ο τερματοφύλακας.Την ίδια κατάληξη θα έχει και η κεφαλιά του Θανάση Παντελιδάκη στο 86' Στο 89' γυριστό σουτ του Ηλία Σαραντινούδη , η μπάλα περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο 94' η Καλαμωτή θα κερδίσει πέναλτι. Την εκτέλεση θα αναλάβει ο Κώστας Μαμας αλλά θα αποκρούσει ο τερματοφύλακας Αργυριαδης ο οποίος ήτανε και ο κορυφαίος του σημερινού αγώνα.ι

Η εντεκάδα της Καλαμωτης ήτανε: 1) Γιώργος Μυλωνάς 2) Ηλίας Σαραντινουδης 3) Γιώργος Λαρδας 4) Δημήτρης Κόκκινος 5) Σιδερής Βεργιτσης 6) Κωνσταντίνος Σφηκας 7) Λόρεν Γκοτζαι 8 ) Βαγγέλης Καιμακης 9) Δημήτρης Σουρελας 10) Αιμίλιος Οσμεναι 11) Κώστας Μαμας
Στο 65' ο Θανάσης Παντελιδακης πήρε την θέση του Δημήτρη Σουρέλα Στο 70' ο Ηλίας Σαραντινούδης πήρε την θέση του Γιώργου Λαρδα
Και στο 75' ο Σίμος Μαμάκος πήρε την θέση του Κωνσταντίνου Σφήκα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου