Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Πανεπιστήμιο - Αθλητική Ένωση Καλαμωτής 3-3


Αθλητική Ένωση Καλαμωτής


Ένα εκπληκτικό παιχνίδι παρακολουθήσαμε σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο Χίου ανάμεσα στην Καλαμωτή και Πανεπιστήμιο, που έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3.

Η γηπεδούχος ομάδα του Πανεπιστημίου που κατά πολλούς θεωρείται το φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο φετινό πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί στο 5ο μόλις λεπτό με απευθείας φάουλ του Βαβάτσικου.

Η Καλαμωτή στην συνέχεια ισορροπησε το παιχνίδι δημιουργώντας και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με πιο κλασικές αυτές του Νίκου Κανάριου, του Λορέν Γκοτζάι , του Αιμίλιου Οσμενάι αλλά και το δοκάρι του Κωνσταντίνου Σφήκα μετα από εκτέλεση φάουλ.

Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα, η ομάδα του Πανεπιστημίου θα κερδίσει πέναλτι στο 35' μετά από ανατροπή του Ντεμιρι από τον Σαραντινούδη. Το πέναλτι θα το αποκρούσει ο τερματοφύλακας της Καλαμωτης, Μυλωνάς, αλλά στην επαναφορά ο ίδιος παίκτης θα κάνει το 2-0 που ήτανε και το σκορ του ημιχρόνου.

Η Καλαμωτή όμως που δεν συμβιβαζόταν με την ιδέα της ήττας αφού ήτανε σαφώς ανώτερη από τον αντίπαλο της, μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρει ότι μπορούσε από το σημερινό παιχνίδι.

Στο 55' ο Λόρεν Γκοτζαι σκοράρει αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ από τον διαιτητή Επιτροπάκη.

Στο 60' και πάλι σκοράρει ο Λορεν Γκοτζαι μετά από εξαιρετική κάθετη πασά του Βαγγέλη Καϊμάκη μειώνοντας έτσι σε 1-2.

Στο 63' δοκάρι μετά από σουτ του Λορεν Γκοτζαι Και στο 65' άψογη συνεργασία των Νίκου Κανάριου και Αιμίλιο Οσμεναι με τον τελευταίο να γράφει με δυνατό σουτ το 2-2 για την Καλαμωτή.

Τρία λεπτά αργότερα και ενώ συνεχιζόταν ο καταιγισμός επιθέσεων από την ομάδα της Καλαμωτής , ο Κωνσταντίνος Σφήκας δίνει καταπληκτική ασίστ στον Βαγγέλη Βλάχο ο οποίος με εξαιρετικό σουτ γράφει το 2-3 για την Καλαμωτή.

Στο 70' ο Περίανδρος Σαραντινίδης αντικρίζει την δεύτερη του κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή και έτσι η Καλαμωτή συνεχίζει το παιχνίδι με 10 παίκτες.

Στο 73' η ομάδα του Πανεπιστημίου εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό της πλεονέκτημα ισοφαρίζει σε 3-3 με γκολ το οποίο αρχικά ακύρωσε ο διαιτητής ως επιθετικό φάουλ στο τερματοφύλακα αλλά ύστερα από διαβουλεύσεις με τον επόπτη καταμέτρησε το γκολ.

Στο 85' αποβολή με κόκκινη κάρτα για την ομάδα του Πανεπιστημίου και έτσι και οι δυο ομάδες συνεχίζουν με 10 παίκτες μέχρι την λήξη του αγώνα που τις βρήκε ισόπαλες με σκορ 3-3.
 Η εντεκάδα της Καλαμωτης :

1) Γιώργος Μυλωνάς
2) Περίανδρος Παμπαλος
3) Περίανδρος Σαραντινιδης
4) Θανάσης Παντελιδακης
5) Ηλίας Σαραντινουδης
6) Κωνσταντίνος Σφήκας
7) Βαγγέλης Βλάχος
8 ) Βαγγέλης Καϊμάκης
9) Νίκος ΚανΆριος
10) Αιμίλιος Οσμενάι
11) Λορεν Γκοτζαι

Στο 75' ο Γιάννης Πολιτάκης μπήκε στην θέση του Ηλία Σαραντινούδη.
Στο 78' ο Αντώνης Γκοτζαι μπήκε στην θέση του Αιμίλιο Οσμενα.

























kyriak;h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου