Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Ο Χιώτης ποδοσφαιριστής Γιώργος Ξύδας, στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ




Στον Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός Χιώτης επιθετικός Γιώργος Ξύδας, υπέγραψε στην ομάδα της Σούπερ Λίγκα τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ξύδας, που αγωνιζόταν στον Α.Ο. Χανιά / Κισσαμικός είχε κάνει μία εξαιρετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, επιστρέφοντας στο τέλος της περιόδου στον Ολυμπιακό, όπου και ανήκε, με την Γιαννιώτικη Π.Α.Ε. να προχωράει στην απόκτηση του με μεταγραφή από τον Σύλλογο του Πειραιά.
Ακολουθεί αναλυτικά η ανακοίνωση του Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
Η Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Ξύδα για τα επόμενα 3 χρόνια.
Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 14 Απριλίου 1997,  στη Χίο και παίζει ως μέσος. Έχει αγωνιστεί στις ομάδες της Καλλονής και του Κισσαμικού. Στην ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη φανέλα με το νούμερο 28.
Ο ποδοσφαιριστής μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στο pasgiannina.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για την ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μία μεγάλη ομάδα με ιστορία. Θέλω να πιστεύω ότι θα ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του Προέδρου της ομάδας κ.Χριστοβασίλη, του προπονητή μας κ.Πετράκη και του Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, τους οποίους και ευχαριστώ θερμά για την εμπιστοσύνη τους.»
ΠΗΓΗ. Αλήθεια



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου