Τετάρτη, 18 Απριλίου 2018

Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία της ΚώμηςΗ μαγευτική παραλία της Κώμης επιφυλάσσει μια ξεχωριστή εμπειρία σε όποιον την επισκεφθεί, με το τοπίο να αγκαλιάζει την εκπληκτική παραλία και τη θάλασσα να προκαλεί καθαρό θαυμασμό.

Το ηλιοβασίλεμα στην Κώμη είναι τόσο μαγευτικό ώστε ακόμα και οι λιγότερο ρομαντικοί δεν μένουν αδιάφοροι στη θέα του. Ο ουρανός που «ζωγραφίζεται» με αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου και αντανακλά στα καταγάλανα νερά της Κώμης κάνει το σκηνικό να μοιάζει με καρτ ποστάλ, βλέποντας την  τεράστια μπάλλα που ετοιμάζεται να κρυφθεί.  
Όταν πλέον έχει κρυφθεί δημιουργείται μία άλλη μοναδική εικόνα, η ομοιομορφία του ουρανού και της θάλασσας, σε ταξιδεύουν στο απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου.

Και επειδή εκείνη τη στιγμή το μόνο που χρειάζεσαι είναι ηρεμία, χαλάρωση, ένα δροσιστικό ποτό  στο  καφέ μπάρ ΚΟΧΥΛΙ, σου προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος όπου ο ήλιος χάνεται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σου!

Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του "Κοχύλι" που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό, μπάνιο, διασκέδαση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου