Δευτέρα 16 Απριλίου 2018

Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, Πίτσα Λύκος στην μαγευτική παραλία της Κώμης




Η Πίτσα Λύκος ιδρύθηκε στην Χίο  το 1978 από τον Γεώργιο Λύκο . Η διαχρονικότητά της οφείλεται στην ποιότητά και στην συνέπεια της στις γεύσεις που προσφέρει καθημερινά στους πελάτες της.
Σήμερα η Πίτσα Λύκος, με μεγαλύτερη εμπειρία και περισσότερη γνώση σας προσφέρει καθημερινά υπέροχες γεύσεις με σκοπό να διατηρήσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και απόλαυσης.
Από 13 Απριλίου άνοιξε το κατάστημα στην μαγευτική παραλία της Κώμης και σας περιμένουν να απολαύσετε, την γνωστή σε γεύση και ποιότητα Πίτσα Λύκος. Οι τιμές του είναι αρκετά καλές σε σχέση με την ποιότητα και την ποσότητα που προσφέρει.
Σε καθημερινή βάση το έμπειρο προσωπικό της Πίτσα Λύκος ακολουθεί μια σειρά διαδικασιών ξεκινώντας από την αυστηρή επιλογή των πρώτων υλών και τηρώντας παράλληλα όλους τους κανόνες υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων προκειμένου να επιτευχθεί ένα άριστο αποτέλεσμα από τη στιγμή του ζυμώματος και της προετοιμασίας μέχρι το τελικό στάδιο της παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη.
Το μενού περιλαμβάνει διάφορες γεύσεις πίτσας σε διάφορα μεγέθη, μακαρονάδες, Πεινιρλί, Μπριζόλες. Μπιφτέκια, Κοτόπουλα, καθώς και διάφορα είδη σαλάτας.
Είναι σίγουρο ότι η Πίτσα Λύκος αποτελεί ένα σταθερό στέκι, για τους επισκέπτες της Κώμης, εδώ και αρκετά χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου