Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας, από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία και τον Σύλλογο Γονέων και Επιτρόπων Παιδιών με Αναπηρία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου





Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από τον Παγχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία και από τον Σύλλογο Γονέων και Επιτρόπων Παιδιών με Αναπηρία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Χίου, που πραγματοποποίησαν σήμερα το απόγευμα  Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2017 στο «Καφέ-Κήπος». Την πίτα ευλόγησε ο π. Εμ. Τζιώτης.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο Δήμαρχος Χίου Μανώλης Βουρνούς οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Παντελής Μουγδάνος, Κώστας Βεργίνας και πλήθος κόσμου

Η Πρόεδρος Σοφία Μιχάλα ευχήθηκε «Καλή Χρονιά Με Υγεία, Αισιοδοξία, Δύναμη και Πίστη!» «Ζούμε σε μια χώρα όπου τα άτομα με αναπηρία αισθάνονται περισσότερο ανάπηρα λόγω των πολλών εμποδίων που συναντούν, όταν προσπαθούν να βγούν από το σπίτι τους .
Καλή χρονιά ευχήθηκε και ο Πρόεδρος Γεώργιος Πατεριμός επισημαίνοντας οτι πρέπει να βρεθεί χώρος για την στέγαση των παιδιών σε Σχολείο με σύγχρονες εγκαταστάσεις.

 Ο Δήμαρχος Μανώλης Βουρνούς, ευχήθηκε Καλή Χρονιά σε όλους και μεταξύ άλλων είπε, σαν δήμος στηρίζουμε την διαφορετικότητα, στεκόμαστε δίπλα σας αρωγοί και σας στηρίζουμε στις δυσκολίες που έχετε . Ολοι μαζί ενωμένοι, ως δήμος και ως κοινωνία αγωνιζόμαστε για τις λύσεις με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου