Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Συνεχίζει και παραμένει Φύλακας - Άγγελος της Καλαμωτής και του Στρατού ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης.




Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου έγιναν σήμερα Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, τα εγκαίνια για τα 3 οικήματα διαμονής στρατιωτικών στο στρατόπεδο Βάκη της Καλαμωτής,  ΔΩΡΕΑ του ΕΥΕΡΓΕΤΗ της Καλαμωτής καπ. Λουκά Κτιστάκη και είναι συνέχεια της Δωρεάς που είχε κάνει το 2013 για 8 οικήματα, είναι μια επιπλέον απόδειξη της αστείρευτης προσφοράς του στον ελληνικό Στρατό και στην Καλαμωτή. 
Είμαι σίγουρος ότι δεν το κάνει για να ακούσει κολακείες για την προσφορά του.Έχει αποδείξει σε όλους μας ότι απεχθάνεται την κολακεία και τους κόλακες.
 Η παρουσία του είναι ένα ισχυρό μήνυμα συμβολισμού.Το μήνυμα που δίνει σαν γνήσιος Έλληνας είναι να αγκαλιάζονται από όλους οιΈνοπλες Δυνάμεις μας. Ο καπ. Λουκάς Κτιστάκης ε'ιναι ίσως από τους ελάχιστους που θεωρεί ότι ο πλούτος πρέπει με την μορφή ευεργεσιών, να πηγαίνει σε πολλούς ανθρώπους, ιδρύματα, φορείς, εκκλησίες και ο ίδιος δεν θέλει να λέει τίποτα γι' αυτά.
Μακάρι η Χίος να είχε πολλούς πλοιοκτήτες με την αγάπη και τα ιδεώδη του καπ. Λουκά Κτιστάκη.
Τα εγκαίνια των οικημάτων ευλόγησε ο Στρατιωτικός Ιερέας της 96 ΑΔΤΕ, μαζί με Ιερείς της Μητροπόλεως Χίου.  
Την κορδέλα έκοψαν ο καπ.Λουκάς Κτιστάκης με την σύζυγο του, ο κ. Καμμένος και ο Αρχηγός ΓΕΣ Αλκιβιάδης Στεφανής. Ακολούθησε παράδοση των κλειδιών στους νέους κατοίκους των διαμερισμάτων. Στη συνέχεια έγινε ξενάγηση στα οικήματα με την ευχή του Υπουργού να κάνουν πολλά παιδιά που το έχει ανάγκη η Πατρίδα μας.
Τίμησαν με την παρουσία τους η στρατιωτική και η πολιτειακή ηγεσία της Χίου.

Η αναγνώριση εκ μέρους της 96 ΑΔΤΕ αποτυπώθηκε στην αναμνηστική πλακέτα που απονεμήθηκε στο δωρητή και στην σύζυγο του Κυριακή Κτιστάκη.   

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

                                      







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου