Σάββατο 28 Οκτωβρίου 2017

Ευχαριστήριο, του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου προς τον Στρατιωτικό Διοικητή Χίου, Ταξίαρχο Κωνσταντάκο Δημόκριτο




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου, επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημοσίως την Διοίκηση της 96 ΑΔΤΕ, το Επιτελείο καθώς και τον Διοικητή Πυροβολικού για τον προγραμματισμό και την σημαντική δυνατότητα που προσέφερε σε μέλη του Συνδέσμου να συμμετάσχουν στις βολές με διάφορα όπλα αλλά και στην παρακολούθηση της νυχτερινής άσκησης που πραγματοποίησε το στράτευμα.
Απετέλεσε δε η συμμετοχή αυτή αναβάπτισμα πυρός και ψυχής. Προσέφερε αφενός μεν τη δυνατότητα πρακτικής επιμόρφωσης και άσκησης, αφετέρου δε έδωσε για μία ακόμα φορά την ευκαιρία στα μέλη μας να συνεργαστούν με τους στρατευμένους συμπατριώτες μας και να τους μεταφέρουν την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση όλων μας στο έργο το οποίο αξιωματικοί και οπλίτες επιτελούν.
Το ενδιαφέρον του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Χίου και η αγάπη μας για το στράτευμα είναι  βαθύτατη και ανεπιτήδευτη. Με πολλούς τρόπους εμπράκτως το αποδεικνύουμε. Όμως, έχουμε ως βασική μας αρχή να αποφεύγουμε τη δημοσιοποίησή του. Εξάλλου, τούτο είναι γνωστό στη Διοίκηση της Ταξιαρχίας, το Επιτελείο και τους Διοικητές των μονάδων.
Οι κάτοικοι των Νησιών μας απερίσπαστοι επιδίδονται στα καθημερινά τους έργα, έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο αξιόλογο και ουσιαστικό έργο το οποίο το Στράτευμα νυχθημερόν επιτελεί με απόλυτη προσήλωση στο καθήκον.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

        Ο Πρόεδρος                                                                           Ο Γεν. Γραμματέας


Παύλος Π. Καλογεράκης                                                             Γεώργιος Κάρμαντζης
       Έφ. Τχης(ΠΖ)                                                                           Έφ. Υπλγός(ΠΖ)  





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου