Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Α.Ο Πύργος Πυργίου - Ένωση 2 - 1




Σήμερα  το απόγευμα Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017 στο στάδιο ΛΩ, η ομάδα του Πύργου πήρε ακόμα μια νίκη εναντίον της Ένωσης με σκορ 2 - 1.
Ο Πύργος μπήκε δυνατά στο παιχνίδι πιέζοντας τον αντίπαλο του απ'ο τα πρώτα λεπτά, χάνοντας αρκετές κλασικές ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ.
Κόντρα όμως στην ροή του αγώνα, η Ένωση στην μοναδική ευκαιρία που έκανε στο 35΄κατάφερε να προηγηθεί με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή. Το 0 - 1 ήταν το σκορ του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Πύργος μπήκε αποφασισμένος να γυρίσει το εις βάρος του σκορ.
Στο 65΄μετά από σέντρα του Μπιρλή ο νεαποκτηθής Στρατηγής με κεφαλιά ισοφαρίζει 1 - 1, αφού προηγουμένως έχουν χαθεί μοναδικές ευκαιρίες από τους παίκτες του Πύργου για να σκοράρουν..
Η λύτρωση έρχεται για τον Πύργο στο 85΄μετά από πάσα του Χατζηχριστοδούλου ο νεαρός Αιμίλιος Οσμενάι με ψύχραιμο πλασέ διαμορφώνει το τελικό 2 - 1 υπέρ του Πύργου.
Ο Προπονητής του Πύργου Κ. Τριανταφύλλου δήλωσε στα Μαστιχοχωρούσικα Νέα οτι οι παίχτες του στο Β΄ημίχρονο είχαν τα ψυχικά αποθέματα να κάνουν την ανατροπή, δίνοντας τους συγχαρητήρια για την απόδοση τους στον αγώνα.
Με τη νίκη αυτή ο Πύργος έπιασε την  κορυφή της βαθμολογίας έχοντας συγκάτοικους τον Άτλα και την Αναγέννηση στους 9 βαθμούς.


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου