Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

Στο φράγμα Κατράρη, η «Γιορτή πουλιών 2017» την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017



Στο φράγμα Κατράρη, σε έναν από τους μεγαλύτερους υδροβιότοπους της Χίου, μεταφέρεται η «Γιορτή πουλιών 2017», η δράση του ΚΠΕ Ομηρούπολης Χίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και το εργαστήρι περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «ΒΙΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ» .
Η πρωτοβουλία αυτή που πραγματοποιούντα τα τελευταία χρόνια στο ΚΠΕ Ομηρούπολης στην Κλειδού. έχει αγκαλιαστεί από παιδιά και μεγάλους που συνέρρεαν στο δάσος συμμετέχοντας στα εργαστήρια και στις δράσεις που περιελάμβαναν παρατηρήσεις πουλιών και κατασκευές.
Φέτος οι διοργανωτές φιλοδοξούν να δώσουν ακόμη περισσότερα σε όσους την παρακολουθήσουν και συμμετέχουν στην γιορτή πουλιών στο Φράγμα του Κατράρη την Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017.
Η δράση απευθύνεται στο ευρύτερο κοινό της τοπικής κοινωνίας και αφορά ενηλίκους, γονείς και παιδιά με σκοπό να δημιουργήσει απτές, γνήσιες, παραστατικές εικόνες και δράσεις, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τους συμμετέχοντες πάνω σε συγκεκριμένους θεματικούς άξονες για το μείζον θέμα της προστασίας του περιβάλλοντος.Πηγή.Αστραπάρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου