Κυριακή 16 Ιουλίου 2017

Αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή ο Κωνσταντίνος Τανα'ί'νης




Το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου Ρεστών στη Χίο έγινε ο Γάμος του Κωνσταντίνου Τανα'ί'νη από την Καλαμωτή με την εκλεκτή της καρδιάς του Άννας Μαρή από τη Χίο, παρουσία πολλών προσκεκλημένων από την Καλαμωτή τα Νένητα και από την πόλη της Χίου. 
Το παρόν έδωσαν ο Βουλευτής Χίου κ. Νότης Μηταράκης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Βασίλης Μυριαγκός και  Νικόλαος Νύκτας.
Το μυστήριο ευλογήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Χίου κ.κ. Μάρκο, ο οποίος στο τέλος του μυστηρίου απηύθυνε πατρικό και πνευματικό λόγο στο ζευγάρι αναφερόμενος στη σημασία του μυστηρίου και μεταξύ άλλων τους προέτρεψε να προχωρήσουν μαζί σε έναν όμορφο αγώνα υποχωρώντας ο ένας για τον άλλο, ούτως ώστε να πρυτανεύει η αγάπη που ο Θεός τους έδωσε.
Τους ευχήθηκε να είναι για πάντα αγαπημένοι, γιατί ο γάμος είναι ένα σπουδαιότατο γεγονός στη ζωή των δύο ανθρώπων που το αποφασίζουν. Η αρμονία στην συμβίωση απαιτεί υπομονή και ταπείνωση, παραίτηση του καθένα από το εγωιστικό του θέλημα, αγάπη και υποχωρητικότητα.
Έτσι θα στηριχθεί ο γάμος στο μοναδικό ακλόνητο θεμέλιο,τον Κύριον ημών Ιησούν Χριστόν.
Ο Κωνσταντίνος αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή και θα την συνεχίσει πλέον με την Άννα στο πλευρό του.
Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και φωτογένεια η οποία αντανακλούσε στα πρόσωπα των γονιών τους που συγκινημένοι από χαρά, τους καμάρωναν. 
Κουμπάροι ήταν η Χρυσούλα Βασιλείου και ο Αντώνης Οσμενάι.
Μετά το μυστήριο δόθηκε δεξίωση στο κέντρο Μπουκιά - Μπουκιά στο Κοντάρι.

Στο νέο ζευγάρι ευχόμασθε ευτυχισμένη ζωή. Στους γονείς  ευχόμασθε να τους χαίρονται και με το καλό να καμαρώσουν ένα εγγονάκι.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου