Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Σε μια φανταστική ατμόσφαιρα, γιόρτασε το Κοχύλι τα 25 γενέθλια του στην Κώμη





Το Κοχύλι γιόρτασε σήμερα Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 τα 25 χρόνια λειτουργίας του, σε μία εορταστική ατμόσφαιρα, γεμάτη κέφι και διασκέδαση, παρέα με αρκετό κόσμο, μουσική και δροσερά κοκτέϊλ .

Όλοι ευχήθηκαν ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.

Το Κοχύλι κρατά όλα αυτά τά χρόνια τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του. Εκτός από τους μόνιμους πελάτες του, που όταν θα βγούν, θα πούν, πάμε για μια μπύρα στο Κοχύλι. 'Εχει όμως και πιστό προσωπικό, τα ίδια παιδιά δουλεύουν εδώ καi χρόνια  και αλλάζουν λίγα άτομα κάθε χρόνο με αποτέλeσμα το μαγαζί να έχει το δικό του πρόσωπο.

Τα γενέθλια τίμησαν με την παρουσία τους, ο γνωστός δημοσιογράφος κ.Αντώνης Πανούτσος συνοδευόμενος από τους κ.κ.Παντελή Καμπούρη Πρόεδρο Ν.Π και τον Μηχανολόγο Ηλεκτρολόγο Λαμπρινούδη Νικόλαο.

ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 

Το Κοχύλι στην Κώμη, άνοιξε την 1 Ιουλίου 1992, από τον Μιχάλη και την Αγγελική Κανάριου.
Το ξεκίνημα της δημιουργίας του Cafe-Bar Κοχύλι σηματοδότησε την νέα εποχή στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη της Κώμης.
Πριν μερικά χρόνια την διεύθυνση ανέλαβε ο γιός τους Νίκος Κανάριος, ο οποίος συνέχισε με τον ίδιο ζήλο την ανοδική πορεία και κατάφερε να καθιερωθεί στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό, μπάνιο , διασκέδαση, δημιουργώντας μία φανταστική ατμόσφαιρα με θέα την μαγευτική παραλία της Κώμης.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου