Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Μια βραδιά με πολύ γέλιο απόλαυσαν οι Καλαμωτούσοι στην θεατρική παράσταση - Συμπέθεροι από τα Τίρανα -





Η θεατρική ομάδα Γεραγίδες του Φιλοπρόοδου Ομίλου Καρδαμύλων παρουσίασε την πολυβραβευμένη κωμωδία  "Συμπέθεροι από τα Τίρανα!" του Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου, σε σκηνοθεσία Ελένης Αμπανούδη την Κυριακή το βράδυ, στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής, καλεσμένη από τον Κοινωνικό και Ψυχαγωγικό Σύλλογο Καλαμωτής.
Ο Πρόεδρος του Κοινωνικού και Ψυχαγωγικού Συλλόγου Καλαμωτής κ. Αντώνης Κοσσένας, καλοσώρισε και ευχαρίστησε την θεατρική ομάδα για την εθελοντική παρουσία τους στο χωριό και για την μεγάλη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της Χίου. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο η πρόεδρος του Φιλοπρόοδου Συλλόγου Καρδαμύλων κα. ΚΟΝΤΟΥ, η οποία μεταξύ άλλων είπε ότι το έργο έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό και για το λόγο αυτό έχουν επιλεγεί να δώσουν δύο παράστάσεις εκτός Χίου. 
Οι "Συμπέθεροι από τα Τίρανα!" είναι μια σπαρταριστή κωμωδία που εξελίσσεται μέσα  σε ένα σπίτι μιας Ελληνικής οικογένειας, που ξαφνικά έχασαν την ησυχία τους, επειδή η επιλογή της κόρης τους ήταν να ερωτευθεί ένα παιδί από την Αλβανία. Ένα μήνυμα που πέρασε το έργο είναι αυτό του ρατσισμού και της προκατάληψης
 Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη .Το γέλιο ήταν άφθονο όπως επίσης και το χειροκρότημα από το κοινό, το οποίο το διασκέδασε με την ψυχή του.

                                                        
                                                           ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου