Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017

Μαγευτικό ηλιοβασίλεμα στην παραλία της ΚώμηςΤο ηλιοβασίλεμα στην Κώμη είναι τόσο μαγευτικό ώστε ακόμα και οι λιγότερο ρομαντικοί δεν μένουν αδιάφοροι στη θέα του. Ο ουρανός που «ζωγραφίζεται» με αποχρώσεις του πορτοκαλί και του κόκκινου και αντανακλά στα καταγάλανα νερά της Κώμης κάνει το σκηνικό να μοιάζει με καρτ ποστάλ, βλέποντας την  τεράστια μπάλλα που ετοιμάζεται να κρυφθεί.
Και επειδή εκείνη τη στιγμή το μόνο που χρειάζεσαι είναι ηρεμία, χαλάρωση, ένα δροσιστικό ποτό  στο  καφέ μπάρ ΚΟΧΥΛΙ  που σου προσφέρει την δυνατότητα να απολαύσεις το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα και να βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος όπου ο ήλιος χάνεται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια σου!
Η άνεση και η θέα της θάλασσας αποτελούν τα δυνατά σημεία του "Κοχύλι" που έχει καθιερωθεί χρόνια, στις συνειδήσεις της νεολαίας ως μία από τις κλασικές επιλογές για ποτό,μπάνιο,διασκέδαση.


Στο voyager θα βρείτε χειροποίητα κοσμήματα, με ημιπολύτιμες πέτρες, επίσης γυναικεία και ανδρικά μαγιό BLUEPOINT, ανοίγει στις 23 Απριλίου 2017.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου