Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΜΟΥ, ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ........




Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στη Χίο και ειδικότερα στην Καλαμωτή σήμερα το βράδυ η είδηση του θανάτου του Στάθη Γκαγκαρέλη, απόστρατου Στρατηγού της Ελληνικής Αστυνομίας στην Μυτιλήνη. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι ο χαμογελαστός αυτός και γεμάτος ζωή άνθρωπος δεν είναι πια ανάμεσα μας.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου 2017 στον Ιερό Ναό του Αγίου Θεράποντος ώρα 3.30 μ.μ.στην Μυτιλήνη και παρακαλούνται όσοι τον γνώριζαν, όσοι τον αγαπούσαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία του και να προσευχηθούν για την ανάπαυση της ψυχής του.

Ο Στάθης ήταν ένας άνθρωπος γεμάτος αισθήματα, χιούμορ για ζωή, βαπτισμένος με τα Ελληνοχριστιανικά ιδεώδη, ήταν ο πραγματικός άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξεως. Ειλικρινής, τίμιος, ηθικός, εργατικός, άριστος οικογενειάρχης και πιστός στα καθήκοντα του όπου και εάν υπηρέτησε.
Συνέδεσε την ζωή του με την Ευανθία και έφιαξαν μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά τον Αντώνη και τον Σταύρο, που κληρονόμησαν πολλά από τα χαρίσματα του.
Δυστυχώς, μοίρα κακή έκοψε το νήμα της ζωής του πρόωρα και άδικα.Όλοι όμως θα τον θυμόμαστε με γλυκύτητα και νοσταλγία.
Στην σύζυγο του,στα παιδιά του, στα αδέλφια του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.


Ας είναι αιωνία η μνήμη σου αγαπημένε μου φίλε και το παράδειγμα του μέτρου και της τιμιότητα σου να μείνει ζωντανό μέσα μας

3 σχόλια:

  1. ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ?
    ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ,ΗΠΑΤΗΤΙΔΑ ,ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ,ΚΑΝΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ.ΗΠΑΤΗΤΙΔΑ Α ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΔΙΟΤΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ.ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΕΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΑ ΑΓΑΠΗΝΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΚΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΣΤΑΘΗ .ΚΑΛΟΑ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο καλός μας ο Θεός να τον αναπαύσει
      ΚΑΛΌΝ ΠΑΡΆΔΕΙΣΟ

      Διαγραφή