Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Μεγάλη επιτυχία είχε η κωμωδία ΦΟΥάΓΚΡΑ στην Καλαμωτή



Το βράδυ της Παρασκευής 24 Μαρτίου 2017 στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης Καλαμωτής, η Θεατρική ομάδα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Βασιλεωνοίκου, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την σατιρική και ερωτική  κωμωδία ΦΟΥάΓΚΡΑ του Μπάμπη Κοιλιάρη, σε συνεργασία με τον Προοδευτικό Όμιλο Καλαμωτής.
Ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής κ. Γεώργιος Σφήκας στην ομιλία του καλωσόρισε και ευχαρίστησε την Θεατρική ομάδα για την εθελοντική παρουσία τους στο χωριό,και για την μεγάλη συνεισφορά τους στα Πολιτιστικά δρώμενα της Χίου. Στην συνέχεια πήρε τον λόγο η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Βασιλεωνοίκου κα Μαρία Δανιήλ η οποία μεταξύ άλλων έκανε μια ιστορική αναδρομή του Συλλόγου και ευχήθηκε στους παρευρισκομένους να απολαύσουν την θεατρική παράσταση.
Το ΦΟΥάΓΚΡΑ είναι το πρώτο Θεατρικό σενάριο του Μπάμπη Κοιλιάρη. Πρόκειται για μια σπαρταριστή φαρσοκωμωδία που εξελίσσεται σε μία φανταστική γειτονιά της Χίου. «Φουάγκρα» είναι η κωμική ονομασία της ενδυνάμωσης της σχέσης ενός μεσόκοπου ζευγαριού που έχει πέσει σε τέλμα μετά από αρκετά χρόνια γάμου. 
Οι προσπάθειες για να ξεπεράσουν τις δυσκολίες, φαίνονται ανοργάνωτες κι από της δύο πλευρές που καταλήγουν  μάλλον σε αντίθετα αποτελέσματα. Η σχέση των δύο συζύγων τόσο μεταξύ τους όσο και με τον περίγυρό τους είναι καταλυτική στην ροή του έργου και πλήρως ανατρεπτική για το τέλος.
Ο δραστήριος  και ακούραστος Μπάμπης Κοιλιάρης, ο επιτυχημένος ζωγράφος και ηθοποιός έχει εξελιχθεί σε έναν επιτυχημένο σεναριογράφο, σκηνοθέτη, συνθέτη και σκηνογράφο..

Έπαιξαν οι Θανάσης Κοκκινάκης, Τζούλη Ζερβούδη, Έλλη Κοντογιάννη, Σιδερής Παπαιωάννου, Έλένη Κοντογιάννη, Γρηγόρης Κορακίδης, Παναγιώτης  Μεντζελόπουλος, Ελευθερία Νικολάκη, Άννα Μαρία Ζαφειράκη.
ΣΕΝΑΡΙΟ , ΣΚΗΝΙΚΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΟΙΛΙΑΡΗΣ












1 σχόλιο:

  1. Ευχαριστούμε πολύ για την ένθερμη υποδοχή σας στο Θεατρικό σχήμα "Ρηγάδες Καρώ" και στον Πολ. Σύλλογο Βασιλεωνοίκου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή