Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Απάντηση του Προέδρου της Α.Ε.Καλαμωτής προς τον κ.Παπαθεοδώρου Στ. προπονητή της Μίκρας


Από τον Πρόεδρο της Α.Ε.Καλαμωτής Δημήτρη Γαλάτουλα λάβαμε μια επιστολή  που απευθύνεται στον προπονητή της Μικρασιατικής κ. Παπαθεοδώρου Στ. την οποία δημοσιεύουμε.

Με έκπληξη άκουσα τις δηλώσεις του προπονητή της Μίκρας μετά τον μεταξύ μας αγώνα την περασμένη Κυριακή σχετικά με την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δέχθηκα τηλεφώνημα από τον κ. Νίκο Καρυδιά παράγοντα της Μίκρας, ο οποίος είχε τηλεφωνήσει στον Πρόεδρο της επιτροπής πρωταθλήματος κ. Τζιώτη και του ζήτησε την αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα. 
Ο Πρόεδρος τον ενημέρωσε να έρθει σε επικοινωνία μαζί μου κι αν συμφωνώ να κάνουμε απο κοινού το αίτημα. Επειδή ο προπονητής της ομάδας μας βρισκόταν εκτός Χίου και όπως με είχε ενημερώσει υπήρχε περίπτωση να είναι παρόν την Κυριακή για τον αγώνα, το εξήγησα αυτό στον κ. Καρυδιά και του είπα συγκεκριμένα, εμείς θα κατέβουμε πιθανόν την Κυριακή χωρίς προπονητή, ενώ αν γίνει Σάββατο θα είμασθε σίγουρα χωρίς προπονητή. Θεωρείς ότι είναι σημαντικότερο από τον απουσιάζει ένας παίκτης, μου είπε όχι φυσικά, αφού θα είσαι χωρίς προπονητή δεν το αλλάζουμε.
 Αν λοιπόν ο κ. Παπαθεοδώρου ήθελε να προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση και ενώ γνωρίζει την σημασία και το ρόλο του προπονητή, θα έπρεπε να μου προτείνει την αλλαγή του αγώνα σε ημερομηνία που θα είχε εκείνος τον παίκτη του και εγώ τον προπονητή της ομάδας μου, τότε θα ήμουν σύμφωνος. 
Εάν παρ΄όλα αυτά θεωρεί οτι η ομάδα του αδικήθηκε επειδή δεν αλλάξαμε ημερομηνία και επειδή έλλειπε ένας παίκτης τους, μάλλον θα πρέπει να αναρωτηθεί ο ίδιος..............?
Εμείς δεν ζητήσαμε καμμιά αλλαγή αγώνα, ενώ και οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο, είσοδο στην τετράδα. Αν πιστεύουν, ο ίδιος και το Δ.Σ. της Μίκρας ότι έπρεπε να κάνουμε τον αντίπαλο ποιό δυνατό για να πάρει τον αγώνα................?
Επειδή τα Χριστούγεννα κάναμε φιλικά, έπρεπε να μας το πούν ευθέως τι θέλουν και μετά με την σειρά τους όλες οι ομάδες που έχουμε παίξει φιλικά, να έρθουν να μας ζητήσουν ότι θέλουν.
Θέλω να τους θυμίσω δύο περιπτώσεις, την χρονιά που η Καλαμωτή πήρε το πρωτάθλημα, α} τον μεταξύ μας αγώνα μέσα στην Καλλιμασιά και β} όταν τους ζητήσαμε παίκτες για την Δ Εθνική και αρνήθηκαν, απεναντίας την επομένη χρονιά που μας ζήτησαν εκείνοι εμείς δεχθήκαμε να πάρουν όποιον θέλουν, π.χ.{Σφήκας}. 
Αν όμως ο κ. Παπαθεοδώρου θέλει να μου το ανταποδώσει, δεν με απασχολεί καθόλου ακόμη κι αν χάσω σε οποιαδήποτε αναμέτρηση μας, δεν θα του το χρεώσω, θα αναλάβω την ευθύνη.

Δημήτρης Γαλάτουλας
Πρόεδρος Α.Ε.Καλαμωτής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου