Σάββατο 25 Μαρτίου 2017

Εορτή 25ης Μαρτίου στην Καλαμωτή





Στην Τοπική Κοινότητα Καλαμωτής, με κάθε επισημότητα και τον οφειλόμενο σεβασμό γιορτάστηκε και φέτος η Εθνική Επέτειος του Μεγάλου Ξεσηκωμού του1821.
Στις 8.00. π.μ.έγινε η έπαρση της σημαίας στην πλατεία του χωριού. Στις ΙΙ.00 έγινε η δοξολογία στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής. Τον πανυγηρικό της ημερας εκφώνησε η δασκάλα Κωνσταντίνα Γρηγοριάδου.
Στην δοξολογία ήταν παρόντες ο Στρατιωτικός εκπρόσωπος Ταγματάρχης Μίχος Δημήτριος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κυριάκος Αφεντούλης, Καρατζάς Κώστας,ο Πρόεδρος και οι Σύμβουλοι της Τοπικής Κοινότητας, οι Δάσκαλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καλαμωτής καθώς καί πλήθος κόσμου.
Στο Ηρώων έγινε μνημόσυνη δέηση, κατάθεση στεφάνων και απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές του Δημοτικού Σχολείου, και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.
Ακολούθησε παρέλαση των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου και του Προοδευτικού Ομίλου, με την συνοδεία της μπάντας του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής παρουσία των επισήμων.
Το πρόγραμμα της εορτής συνεχίστηκε με Εθνικούς χορούς στην πλατεία Βαμβακά από τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου.


                                                      ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΤΑΖ

































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου