Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Τελικός Κυπέλλου Χίου - Α.Ε.Καλαμωτής - Ηρακλής Θυμιανών 0 - 0 κανονικός αγώνας - παράταση, στα πέναλτι 2 - 3




Στην διαδικασία των πέναλτι έχασε η ομάδα της Καλαμωτής το Κύπελλο Χίου, από τον Ηρακλή Θυμιανών. Η Καλαμωτή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, έχοντας από το πρώτο λεπτό του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να έχει της μεγάλες φάσεις για γκολ. Στο 35΄χάνεται μια μεγάλη ευκαιρία με τον Ρενάτο μετά από πάσα του Ορφανούδη.
Στο Β΄ημίχρονο η Καλαμωτή μπήκε με πείσμα για την νίκη και στο 55΄ ένα δυνατό φάουλ του Γκορίτσα αποκρούει ο τερματοφύλακας του Ηρακλή και χάνεται άλλη μια ευκαιρία για γκολ.
Στό 65 έγινε η φάση του αγώνα. Γίνεται φάουλ στον Γαλάτουλα ο οποίος έπεσε στο έδαφος  δίνοντας την μπάλλα στον Μάμμα που περνάει τον τερματοφύλακα, ο τελευταίος  τον ανατρέπει ενώ είναι έτοιμος να σκοράρει. Ο διαιτητής δείχνει το σημείο του πέναλτι για την Καλαμωτή, αλλά στην συνέχεια αλλάζει απόφαση και γυρίζει την φάση πίσω δίνοντας το φάουλ που έγινε στον Γαλάτουλα προς μεγάλη έκπληξη όλων των φιλάθλων που είχαν κατακλύσει της κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου Χίου. 
Μετά από 3΄ο Μάμμας δίνει πάσα στον Χατζηλάμπρου ο οποίος , τε α τετ με τον τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να ανοίξει το σκορ για την Καλαμωτή, Το παιχνίδι οδηγείται στην παράταση με τις δύο ομάδες να προσέχουν την άμυνα τους περισσότερο για να μην δεχθούν γκολ, με αποτέλασμα να οδηγηθεί ο αγώνας στην διαδικασία των  πέναλτι. Ο Γαλάτουλας και ο Γκορίτσας ευστόχησαν στα πέναλτι, ενώ ο Ρενάτο, Χωρεψιμάς και Γαλάνης αστόχησαν. 
Να σημειωθεί ότι η Καλαμωτή στον θεσμό του Κυπέλλου φέτος δεν έχει δεχθεί γκολ. Αποκλείοντας κατά σειρά τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων με 2-0, την Αναγέννηση Θολοποταμίου με 2-0, το Πυργί με 3-0, τον Κανάρη Νενήτων με 2-0 και ο τελικός με τον Ηρακλή έληξε 0-0.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου