Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Ενθουσίασε COACH και κοινό ο ΠΑΡΙΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΔΗΣ - ΠΛΑΝΕΤΣ από τα Πατρικά στο "The Voice "Δυο-δυο οι συμμετοχές των Χιωτών στα τηλεοπτικά μουσικά παιχνίδια  γιατί όπως λέει και η παροιμία οι Χιώτες πάνε δυο-δυο.  Μετά λοιπόν τη Γιάννα Φαφαλιού, το Μανώλη Βονάκη και την Αντωνία Χαλλιορή, άλλος ένας Χιώτης   ο Πάρις Παρασκευάδης Πλάνετς συμμετέχει στο μουσικό παιχνίδι The Voice.
Ο Πάρις κατόρθωσε να περάσει με επιτυχία όλες τις προβλεπόμενες φάσεις του παιχνιδιού και συνεχίζει ακάθεκτος για τα live με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου.
Ο 25χρονος Χιώτης καλλιτέχνης με καταγωγή από τα Πατρικά είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου και  έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο  το 2014 στην τηλεοπτική σειρά του Mega «Μάνα Χ Ουρανού». Επίσης συμμετείχε  στο Performance Workshop της Marina Abramović στο Μουσείο Μπενάκη ενώ έχει παρακολουθήσει  μαθήματα στο Berklee College of Music στην Ισπανία.
Ο πολυτάλαντος Πάρις  όπως τον χαρακτήρισε η coach του Έλενα Παπαρίζου είναι ένα παιδί γεμάτο ταλέντο με απίστευτη σκηνική παρουσία και υπέροχη φωνή.Πηγή Πολίτης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου