Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Καλό ταξίδι Κατερίνα, στην γειτονιά των Αγγέλων


Στα 63 της χρόνια έφυγε από την ζωή η Κατερίνα Λύκου το γένος Αληθεινού, από τα Αρμόλια, σύζυγος του Γεωργίου Λύκου του Νικολάου από την Καλαμωτή.
Τα τελευταία χρόνια, χτυπημένη με την επάρατο νόσο, την αντιμετώπισε με δύναμη, θάρρος και αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια, έχοντας δίπλα της τον σύζυγο της και τα παιδιά της.
Η κηδεία της θα γίνει αύριο Τρίτη 21-2-2017, ώρα 3.30 μ.μ.στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στα Αρμόλια και παρακαλούνται όσοι τιμούν την μνήμη της να την συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία.
Η είδηση του θανάτου της στην Καλαμωτή και στα Αρμόλια πλήγωσε όλους όσοι την αγαπούσαν, όλους όσοι την γνώριζαν. Όλοι αυτοί είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν μια γυναίκα με σπάνιες αρετές, ήθους και αξιοπρέπειας, που μοίραζε αυθόρμητα αγάπη και χαμόγελα.
Η Κατερίνα ήταν άριστη σύζυγος, μια σύζυγος ταγμένη στην οικογένεια της, πάντοτε δίπλα στον σύζυγο της και στα παιδιά της, δραστήρια, δημιουργική, άνθρωπος με αγνή καρδιά και ευγένεια ψυχής, καταπληκτική μητέρα.
Ευτύχισε να καμαρώσει δύο εγγονάκια, που της έδωσαν στην ζωή της τα παιδιά της.
Η μάχη με την επάρατο είναι πάντοτε άνιση. Ο Θεός την ήθελε κοντά του. Η μνήμη της θα μείνει ζωντανή στην σκέψη μας.
Στον σύζυγο της στα παιδιά της, στα εγγόνια της, στον πατέρα της, στα αδέλφια και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.
Ο ύπνος της ας είναι ελαφρύς και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αναπαυμένη η ψυχή της.
Καλό ταξίδι Κατερίνα, μια θέση στη γειτονιά των Αγγέλων, σε περιμένει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου