Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Η Α.Ε.Καλαμωτής στον τελικό Κυπέλλου Χίου, νίκησε εκτός έδρας τον Κανάρη Νενήτων με 2- 0




Μεγάλη νίκη εκτός έδρας με σκορ 2 - 0 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Χίου, πέτυχε στο γήπεδο των Νενήτων, με αντίπαλο τον Κανάρη η ομάδα της Καλαμωτής και προκρίθηκε για τον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Χίου, με αντίπαλο τον Ηρακλή Θυμιανών στις 8 Μαρτίου 2017 και ώρα 15.00.

Η Καλαμωτή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 15΄ άνοιξε το σκορ. Ο Χατζηλάμπρου εκτέλεσε φάουλ και η μπάλλα βρήκε την πλάτη του Μακρίδη και κατέληξε στα δίκτυα, 1 - 0 σκορ Α΄ημιχρόνου.Στο 40΄λεπτό ο διαιτητής αποβάλλει με δεύτερη κίτρινη τον Μάριο Γκοτζαί και η Καλαμωτή συνέχισε τον αγώνα με δέκα παίκτες.

Στο Β΄ημίχρονο παρ΄ότι η Καλαμωτή έπαιζε με δέκα παίκτες μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε στο 55΄με τον Ρενάτο Τόντρι, με ένα πανέξυπνο πλασέ έξω από την περιοχή, να κρεμάσει τον τερματοφύλακα Κρουσουλούδη γράφοντας το 0 - 2.

Οι παίκτες της Καλαμωτής ακολουθώντας σωστά της οδηγίες του προπονητή Γ. Κακούσιου, με σωστή αμυντική διάταξη κράτησαν το σκορ και πήραν μια μεγάλη νίκη στην έδρα ενός δυνατού αντιπάλου και την μεγάλη πρόκριση για τον τελικό, δίνοντας μεγάλη χαρά στους φιλάθλους της που
στήριξαν την ομάδα σήμερα. Μορφή του αγώνα ο τερματοφύλακας της Καλαμωτής.


                                              ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου