Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Η Εκδήλωση της κοπής πίτας του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής





Αρκετά μέλη και φίλοι του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, παραβρέθηκαν στην ζεστή εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο τό απόγευμα 28 Ιανουαρίου 2017 στην αίθουσα της Μορφωτικής Ένωσης στην Καλαμωτή.
Ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου, Γεώργιος Σφήκας καλωσόρισε τους προσκεκλημένους 
και ευχήθηκε σε όλους η νέα χρονιά να είναι καλύτερη απο την προηγούμενη, στην συνέχεια τόνισε ότι η συμμετοχή του κόσμου στις εκδηλώσεις του Ομίλου, δίνει δύναμη στα μέλη του Δ.Σ. να συνεχίσουν τις προσπάθειες για την ανάδειξη και διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς του χωριού. Επίσης ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, τα μέλη του Δ.Σ για όλες τις δραστηριότητες του Ομίλου, τον Πρόεδρο της Κοινότητας, καθώς και τον εκδότη των Μαστιχοχωρούσικων Νέων.
Τήν πίτα ευλόγησε ο Ιερέας του χωριού Απόστολος Γαλάτουλας.Τα δύο τυχερά φλουριά τα βρήκαν, ο Μιχάλης Βαρλάς και ο Μικές Σταμούλας.
Τέλος οι παριστάμενοι απόλαυσαν τα πλούσια εδέσματα προσφορά του Ομίλου κάτω από τους μουσικούς ήχους της Αγγελικής Μπουλμέτη και του Μιχάλη Καλούπη σε ένα μοναδικό Live.

                                           ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου