Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2017

Α.Ο.Πύργος Πυργίου - Α.Ε.Καλαμωτής 0 - 3




Σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο ΛΩ στο Πυργί, η ομάδα της Καλαμωτής νίκησε τον Πύργο 0 - 3 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Χίου.
Η ομάδα του Γ Κακούσιου συνεχίζει τις καλες εμφανίσεις και στο Κύπελλο και θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Κανάρη Νενήτων.
Στό Α΄ημίχρονο μια χαμένη ευκαιρία από τον Ορφανούδη Μ, κεφαλιά εξ΄επαφής βρήκε το δοκάρι στο 20΄. Στο 27΄κεφαλιά του Στάμαργα απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο Χατζηλάμπρου από κοντά πήρε το ρομπάουντ και έκανε το 1 - 0 .Δύο λεπτά αργότερα σέντρα ακριβείας από τον Κάμπουρα και  κεφαλιά από κοντά ο Ρενάτο έκανε το 0 - 2. Λίγο πριν την λήξη του Α΄ημιχρόνου μετά από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Καλαμωτής, ο Χατζηλάμπρου για δεύτερη φορά σκοράρει με ωραίο πλασέ το 0 - 3.
Στο Β΄ημίχρονο η ομάδα της Καλαμωτής έσβησε τις μηχανές και έκανε συντήρηση δυνάμεων με σωστή διαχείριση του έμψυχου υλικού της από τον Γ. Κακούσιο κάνοντας τρείς αλλαγές, βάζοντας στον αγώνα τον Κανάριο, Σπυράκη και Σαραντινούδη, εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα το εχόμενο Σάββατο με την Δάφνη.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου