Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017

Π.Ο.Δάφνη Δαφνώνα - Α.Ε.Καλαμωτής 0 - 0


 Σήμερα το απόγευμα στο Δαφνώνα η τοπική ομάδα αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα με την Καλαμωτή, που συνεχίζει να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και να εντυπωσιάζει με τις καλές εμφανίσεις τόσο στο Κύπελο, όσο και στο πρωτάθλημα.
Στο  πρώτο  20΄ η ομάδα του Δαφνώνα μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, όπου είχε δύο δοκάρια ένα με απευθείας φάουλ και το άλλο με κεφαλιά.Στή συνέχεια η ομάδα της Καλαμωτής ανέβασε στροφές και είχε σωρεία χαμένων ευκαιριών.Μία μεγάλη ευκαιρία σε τετ-α-τετ με τον Ρενάτο και στο τέλος του Α΄ημιχρόνου μία χαμένη ευκαιρία από τον Στάμαργα.
Στο Β΄ημίχρονο η Καλαμωτή πίεσε πολύ για το γκόλ αλλά δεν τα κατάφερε.Στο 60΄δυνατό σούτ του Χατζηλάμπρου απέκρουσε δύσκολα ο τερματοφύλακας της Δάφνης. Στο 65΄μεγάλη ευκαιρία για τον Μάριο Γκοτζάι να σκοράρει, εξ επαφής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 75΄ο Σπυράκης με κεφαλιά απέναντι από τον τερματοφύλακα της Δάφνης δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 80΄ήταν η σειρά του Γαλάτουλα να χάσει μεγάλη ευκαιρία μέσα από την περιοχή. Στην τελευταία φάση του αγώνα σουτ του Κανάριου πέρασε μόλις άουτ.
Η διαιτησία του Επιτροπάκη ήταν κακή λόγω του ότι δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα να έχουν πολλά παράπονα η ομάδα της Καλαμωτής.
                                     ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Ηλία Σαραντινούδη









Σήμερα επέστρεψε στην ομάδα της Καλαμωτής ο Θανάσης Ορφανούδης μετά από 8 αγωνιστικές λόγω τιμωρίας στον αγώνα Κυπέλου με την Αναγέννηση Θολοποτομίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου