Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2016

Έκλεισε είκοσι πέντε χρόνια λειτουργίας η Chios Express Courier
Έκλεισε είκοσι πέντε χρόνια λειτουργίας η Chios Express Courier ιδρύθηκε το 1991, ο νέος ιδιοκτήτης  Ελευθέριος Κάργας του Γεωργίου,από το 2014 συνεχίζει να προσφέρει με τον ίδιο ζήλο, ολοκληρωμένες υπηρεσίες ταχείας διαικπεραίωσης, μεταφοράς και φύλαξης εγγράφων και εμπορευμάτων, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
H Chios Express Courier κάθε μέρα, κάθε λεπτό,κάθε στιγμή, θα συνεχίσει να δίνει εξετάσεις για την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει, σε κάθε πελάτη της.

                        Τι σημαίνει όμως για την Chios Express Courier...........     ........ ποιοτική εξυπηρέτηση


  • Εξασφάλιση της παράδοσης της αποστολής σε άριστη κατάσταση.Για το σκοπό αυτό οι αποστολές μεταφέρονται σε ειδική πλαστική συσκευασία διεθνών προδιαγραφών  " Flyer ".
  • Συνεχής και ανελλιπής ενημέρωση για τα πλήρη και αναλυτικά στοιχεία της αποστολής,προκειμένου να γνωρίζει ο πελάτης τα δεδομένα σε όλα τα στάδια που μεσολαβούν, από την παραλαβή μέχρι την παράδοση. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από την πλήρως μηχανογραφημένη λειτουργία που έχει.
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις στους μόνιμους πελάτης της, για όλες τις κατηγορίες αποστολών τους.
  • Συναλλαγές για λογαριασμό πελατών, με δημόσιες υπηρεσίες, οργανισμούς κ.λ.π.Ενδεικτικά αναφέρουμε  την πρωτοκόλληση εγγράφων, την κατάθεση διαγωνισμών, την αγορά αεροπορικών εισιτηρίων κ.α.
  • Πρόσθετες ασφαλιστικές καλύψεις κατόπιν επιθυμίας του πελάτη, ανάλογα με το περιεχόμενο ή τη φύση της αποστολής.
  • Αποστολές προς Αθήνα σε μια εργάσιμη ημέρα και υπόλοιπη Ελλάδα σε δύο εργάσιμες ημέρες.
  • Αγορά προιόντων για λογαριασμό πελατών
  • Πλήρης κάλυψη για αποστολές στο εξωτερικό.


Όταν η ταχύτητα και η ασφάλεια γίνονται απόλυτη ανάγκη ..........εμείς δίνουμε την λύση

Δέσμευση μας ......η δική σας  ποιοτική εξυπηρέτηση.

Η Chios Express Courier λειτουργεί με έγκριση της Ε.Ε.Τ.Τ." Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών Ταχυδρομείων, με αριθμό Μητρώου 14.004 

Αν αυτά ακριβώς θέλετε να διαθέτει μια σύχρονη εταρεία courier, για την διεκπεραίωση της δική σας αποστολή, με ταχύτητα, υπευθυνότητα και ασφάλεια, απευθυνθείτε στην Chios Express Courier Κουντουριώτου 46 Χίος, στα τηλέφωνα 22710 - 21369 --22710 - 81278 email.kargas.eleftherios@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου