Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Μεγάλη επιτυχία είχε η Γιορτή Καρπουζιού και τα Καλαμωτουσομαγειρέματα στην ΚαλαμωτήΤην Κυριακή το βράδυ 17 - Ιουλίου - 2016 στην κάτω πλατεία της Καλαμωτής, πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Καρπουζιού και τα Καλαμωτουσομαγειρέματα.

Η πλατεία γέμισε από κόσμο, οι οποίοι απόλαυσαν τις θεϊκές γεύσεις, από τα εξαιρετικά προϊόντα των μερακλήδων παραγωγών του χωριού και τα νοστιμότατα φαγητά φτιαγμένα από μεράκι και τέχνη από της νοικοκυρές της Καλαμωτής.

Αναμφισβήτητα, το καρπούζι είναι το τοπικό προϊόν παραγωγής στην Καλαμωτή και η διοργάνωση είναι ένας τρόπος για τους παραγωγούς να δείξουν το προϊόν αλλά και να γιορτάσουν την φετινή παραγωγή τους.

Την γιορτή άνοιξε ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής Μιχαήλ Κανάριος ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γιορτή του καρπουζιού και στα Καλαμωτουσομαγειρέματα και ευχαρίστησε όλους που ήλθαν να τιμήσουν  την γιορτή.
Στη συνέχεια το χορευτικό ΝΗΡΙΗΔΕΣ, μαζί με το χορευτικό του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, έδωσαν μία ευχάριστη νότα στην εκδήλωση

Με κέφι, μουσική, χορό και τραγούδι απο την ορχήστρα του Δημήτρη Τζούμα, συνεχίσθηκε το γλέντι μέχρι αργά.

                                          ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου