Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Έφυγε η Μυρσίνη Μισαηλίδου του Ευαγγέλου


Έφυγε πλήρης ημερών σε ηλικία 91 ετών η Μυρσίνη Μισαηλίδου του Ευαγγέλου.
Η κηδεία της έγινε σήμερα Παρασκευή 22 Απριλίου 2016 στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.
Στην τελευταία της κατοικία την συνόδευσαν όλοι οι κάτοικοι του χωριού, φίλοι της από την πόλη της Χίου και από τα γύρω χωριά.

Η Μυρσίνη Μισαηλίδου, του Ευαγγέλου και της Καλλιόπης το γένος Θεοδώρου Νικολαϊδη, γεννήθηκε στην Καλαμωτή το 1925. Τελειώνοντας το εξατάξιο Γυμνάσιο της πόλεως Χίου, πήγε στην Αθήνα και φοίτησε στην Σχολή Μαιών. Μετά το πέρας των σπουδών της, εργάστηκε για 15  συνεχή έτη στην Κλινική Παπατέστα στον Πειραιά και, ακολούθως, στο Μαιευτήριο Μητέρα, όπου διετέλεσε προϊσταμένη για πολλά χρόνια.Τα τελευταία της εργασιακά χρόνια υπηρέτησε και πάλι ως προϊσταμένη στο Μαιευτήριο ΗΡΑ. Συνταξιοδοτήθηκε το  1981.
Όσοι την γνώρισαν θαύμασαν το ήθος της, την εργατικότητα της, τη συνέπεια της, την ευστροφία και την υπομονή της. Αυτοί που την γνώρισαν από κοντά έχουν να πούν πως ήταν άνθρωπος που άκουγε πολύ, αφιέρωνε χρόνο σε όποιον ζητούσε βοήθεια και έτρεχε να βοηθήσει όπου υπήρχε ανάγκη.
Η Μυρσίνη είχε την εκτίμηση και την αγάπη όλης της κοινωνίας της Καλαμωτής. Ήταν καλόκαρδη, ευγενική, γλυκομίλητη και ιδιαίτερα ευαίσθητη. Σε όλους πρόσφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου της και τη δροσιά της ψυχής της.

Στην αδελφή της στα ανήψια της και στους συγγενείς, εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλληπητήρια.
Ας είναι αιωνία η μνήμη της και αγαλλιασμένη η ψυχή της. Ο ύπνος της ας είναι ελαφρός και ατάραχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου