Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη, με νέο και απερχόμενο Στρατιωτικό Διοικητή της 96 ΑΔΤΕ
Με τον νέο Στρατιωτικό Διοικητή Ταξίαρχο κ. Γεώργιο Μπικάκη συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης 22 Μαρτίου,ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου κ. Σταμάτης Κάρμαντζης. Ο Αντιπεριφερειάρχης καλωσόρισε τον νέο Στρατιωτικό Διοικητή και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του.
Στη συνάντηση ήταν παρών και ο απερχόμενος Στρατιωτικός Διοικητής Ταξίαρχος κ. Θεμιστοκλής Γρυμπίρης, του οποίου το έργο στην 96 ΑΔΤΕ και τις ικανότητες υπογράμμισε με θερμά λόγια ο Αντιπεριφερειάρχης.
Ο κ. Κάρμαντζης ευχαρίστησε θερμά τον απερχόμενο Στρατιωτικό Διοικητή για τη συνεργασία και την προσφορά του στα νησιά μας εκφράζοντας ταυτόχρονα και τις ευχές του για τη συνέχεια της σταδιοδρομίας του.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης είχε την ευκαιρία να εξάρει το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην προάσπιση της Εθνικής Ανεξαρτησίας, ρόλο που εκτιμάται ιδιαίτερα στην ακριτική περιοχή μας. Παράλληλα εξέφρασε τη βεβαιότητα για τη συνέχιση της αρμονικής συνεργασίας και με τη νέα ηγεσία της 96 ΑΔΤΕ σε όλα τα επίπεδα.

Τέλος ο κ. Κάρμαντζης στάθηκε στην πολύπλευρη κοινωνική προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και ιδιαίτερα της 96 ΑΔΤΕ, κάτι που η κοινωνία της Χίου εκτιμά και αναγνωρίζει.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου