Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Ανάγκη άμεσης διαπλάτυνσης του νέου δρόμου που ανοίχτηκε από Παν. Σικελιά - Κατράρη διαπιστώνουν οι Καλαμωτούσοι



Στις προτεραιότητες των κατοίκων της Καλαμωτής είναι η περαιτέρω διάνοιξη του παλιού τμήματος του επαρχιακού δρόμου - Παναγία Σικελιά - Φράγμα Κατράρη – Καλαμωτή, ο οποίος δόθηκε
πρόσφατα στην κυκλοφορία.
Οι κάτοικοι χρησιμοποιώντας το δρόμο, αφού είναι πιο σύντομος, διαπιστώνουν ότι έχει πολλά προβληματικά σημεία με κυριότερο το μικρό του πλάτος.
Ο δρόμος χαρακτηρίζεται στενός, ειδικά στο παλαιότερο τμήμα του, με σημεία τα οποίαχαρακτηρίζει και επικινδυνότητα, εφόσον διασταυρωθούν αυτοκίνητα και από τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Αυτό βέβαια, όφειλαν να διαπιστώσουν οι μελετητές έκγαιρα.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, σύμφωνα με τα λεγόμενα των κατοίκων, έχει δεσμευθεί
ότι με την πρώτη ευκαιρία θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες αλλά μέχρι τότε καλό είναι όσοι κυκλοφορούν να έχουν μειωμένη ταχύτητα και αυξημένη προσοχή.


                                                                ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ:


ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΛΑΤΟΥΛΑΣ:

«Δεν έγινε κάποια διάνοιξη. Οπως ήταν ο δρόμος, τον έκαναν άσφαλτο και τελείωσε. Ο κ.Κάρμαντζης διαβεβαίωσε ότι με την πρώτη ευκαιρία, αν βρεθεί κάποια πίστωση, θα γίνει διαπλά-
τυνση. Ο δρόμος θέλει προσοχή, αν συναντηθούν δύο αυτοκίνητα, πρέπει να είναι έτοιμοι και οι δύο..




ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΝΑΡΙΟΣ:

«Ο δρόμος είναι πολύ εξυπηρετικός αλλά όντως πρέπει να διανοιχτεί. Το κομμάτι από το εικονοστάσι μέχρι την Παν. Σικελιά είναι πολύ στενό και το ο υπόλοιπο έχει και κιγκλιδώματα και σήμανση. Με ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη έγινε η ασφαλτότρωση του τελευταίου κομματιού, αλλά πρέπει να εξευρεθούν οι πόροι για να διανοιχτεί και το υπόλοιπο κομμάτι. Προς το παρόν, χρειάζεται προσοχή και οι οδηγοί να μην τρέχουν.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΟΥΠΗΣ:

«Από Θολόποταμι σε Σικελιά δεν μπορούν να περάσουν δύο αυτοκίνητα. Το καινούργιο κομμάτι του δρόμου είναι μια χαρά. Ο παλιός είναι πολύ στενός. Θα μπορούσαν, αν έπαιρναν λίγο χωράφι από τη μια ή από την άλλη, να φτιάξουν ένα δρόμο που να είναι σωστός. Τώρα το ζήτημα είναι να μη διασταυρωθούν δύο αυτοκίνητα, ειδικά όταν είναι φορτηγά.Πηγή Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου