Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Η Ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα στη Χίο




Την Κυριακή το μεσημέρι έφθασε στη Χίο ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Απόστολος Τζιτζικώστας. Στο αεροδρόμιο τον υποδέχθηκε ο Βουλευτής της Ν.Δ. Νότης Μηταράκης.
Είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο, τον Αντιπεριφερειάρχη, καθώς και τον Λιμενάρχη Χίου, όπου έκανε μια δήλωση στα Μ.Μ.Ε. για το μεταναστευτικό.
Στη συνέχεια μαζί με τον Βουλευτή Νότη Μηταράκη, στελέχη και φίλους του κόμματος ο κ. Τζιτζικώστας γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο στην Προκυμαία.
Στην ομιλία του το βράδυ, στην γεμάτη αίθουσα του Ξενοδοχείου Χανδρή, ζήτησε την  στράτευση των νεοδημοκρατών ενόψει των εσωκομματικών εκλογών.
Επίσης μεταξύ άλλων τόνισε ότι πρέπει όλοι να αλλάξουμε, αν δεν θέλουμε να ξαναχάσουμε και θα αποφασίσετε εσείς αν θα εγκλωβιστούμε σε μια μεταβατικότητα ή θα προχωρήσουμε μπροστά.
Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι επισυμάνσεις του κ. Τζιτζικώστα για τη Χίο και τα νησιά γενικά.
Δεν υπάρχει νησιωτική πολιτική και η Χίος όπως και τα άλλα νησιά δεν μπορούν να αντιμετωπίζονται στην Ευρώπη όπως οι άλλες χερσαίες πόλεις.
Η χώρα χρειάζεται οικονομική πολιτική και πολιτική επενδύσεων. Η κατηφόρα που έχει πάρει το κράτος μας με ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να λάβει τέλος. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε για την επίθεση που δέχονται από την κυβέρνηση του κ. Τσίπρα οι ναυτικοί. Συνεχάρη το Λιμενικό Σώμα για τις προσπάθειες που κάνει για το μεταναστευτικό ζήτημα.
Για τους κινδύνους που διατρέχει η παράταξη ο κ. Τζιτζικώστας ανέφερε χαρακτηριστικά, αν συνεχίσουμε στο δρόμο της μεταβατικότητας, το κόμμα θα καταντήσει μια ανάμνηση που θα φύγει μακριά.Η  Νέα Δημοκρατία έρχεται από μακριά και πάει μακριά,τονίζοντας ή αλλάζουμε ή ξαναχάνουμε.
Μίλησε για τις αλλαγές που θα κάνει στους θεσμούς κα στην Ν.Δ. και κατέληξε στην ομιλία του ο κ. Τζιτζικώστας, από εδώ τη Χίο ξεκινάμε να αλλάξουμε την παράταξη μας, να αλλάξουμε την Ελλάδα και στις 22 Νοεμβρίου θα είμαστε νικητές, με την δική σας δυναμική και στήριξη.
Αμέσως μετά την ομιλία ο κ. Τζιτζικώστας συναντήθηκε στα γραφεία της Μητρόπολης με τον Μητροπολίτη κ.κ.Μάρκο.Στην συνέχεια είχε συνάντηση με τα μέλη της ΝΟΔΕ. Ανεχώρησε αργά το βράδυ με το αεροπλάνο για Αθήνα.

                                                   ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ



























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου