Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

Ευχαριστεί τον «Αξάνεµο» η Κιβωτός του Κόσµου.





 Πολύτιμη ήταν η συμβολή και η βοήθεια για την Κιβωτό του Κόσμου των συντελεστών του «Αξάνεμου», καθώς για δεύτερη χρονιά, στο πλαίσιο της συναυλίας που οργάνωσε στον αρχαιολογικό χώρο του Εμπορειού, συνεχίζει να στηρίζει το δύσκολο αλλά ουσιαστικό έργο της Κιβωτού, επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και αγάπη για τον πολιτισμό.
Στην εκδήλωση οι θεατές αντί εισιτηρίου βοήθησαν την Κιβωτό προσφέροντας προαιρετικά τρόφιμα ή οικονομική ενίσχυση. «Θερμά ευχαριστούμε από καρδιάς όλους τους συνανθρώπους μας που για ακόμη μια φορά οργάνωσαν τη συναυλία αυτή, καθώς και όλους όσοι μας πρόσφεραν υλική, αλλά κυρίως ηθική στήριξη δίνοντάς μας δύναμη να συνεχίσουμε το θεάρεστο αυτό έργο που ξεκίνησε ο Πατέρας Αντώνιος με στόχο ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά που φιλοξενεί η Κιβωτός του Κόσμου.
Ευελπιστούμε, στην επόμενη προσπάθεια για τη στήριξη των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου Αιγαίου, να είναι συνοδοιπόρος μας και η αρμόδια Υπηρεσία Αρχαιολογίας Χίου» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κιβωτός. π.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου