Σάββατο 20 Ιουνίου 2015

Γιορτή αποφοίτησης στο Γυμνάσιο Καλαμωτής.


Πραγματοποιήθηκε χθές Κυριακή απόγευμα 19 - Ιουνίου - 2015, στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Καλαμωτής, η τελετή λήξης της σχολικής χρονιάς 2014 - 2015
Ουσιαστικά αποτελούσε μια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση για τους μαθητές της Γ’ γυμνασίου, οι οποίοι εγκαταλείπουν τα θρανία και τις αίθουσες του γυμνασίου και ετοιμάζονται να κάνουν ένα μεγάλο βήμα στον χώρο της εκπαίδευσης.Η οργάνωση άρτια, ο κόσμος που συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση πολύς, μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικοί, καθώς επίσης την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής κ. Νικόλαος Γαλάτουλας με την σύζυγο του, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αρμολίων κ. Κυριάκος Γιαγκουδάκης, ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, ο τέως Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής κ. Ιωάννης Ράγκος,η Διευθύντρια του Λυκείου Καλαμωτής κα Αλμυρούδη Λαμπρινή, η Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Καλαμωτής κα Μαρία Μαϊστρου - Μπέλλα, εκπρόσωποι Πολλιτιστικών Συλλόγων και ο νέος Διευθυντής του Γυμνασίου Καλαμωτής κ. Κουφούδης Νικόλαος.
Η εκδήλωση άρχισε με το λόγο του Διευθυντή του Γυμνασίου Καλαμωτής, κ. Ευαγγελινού Αιμίλιου ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους στην εκδήλωση, και συγκινημένος αποχαιρέτησε όλους τους μαθητές του Γυμνασίου, λόγω της μετάθεσης του στην Αθήνα, τονίζοντας ότι τα τέσσερα χρόνια της θητείας του στο Γυμνάσιο πιστεύει οτι ήταν δίκαιος απέναντι τους και πιστεύει οτι τόσο ο ίδιος όσο και το υπόλοιπο διδακτικό προσωπικό έκαναν τα πάντα για να τους δώσουν της απαραίτητες γνώσεις για να προχωρήσουν και  θα τους θυμάται για πάντα, Στη συνέχεια καλωσόρισε τον νέο Διευθυντή του Σχολείου και του ευχήθηκε καλή επιτυχία.
Η συναισθηματικά φορτισμένη ατμόσφαιρα που επικρατούσε ομολογουμένως δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. 
Στη συνέχεια μαθητές της Α΄Β΄Γ΄τάξης του Γυμνασίου συμετείχαν σε παιχνίδια που προκάλεσαν ενθουσιασμό και ξεσήκωσαν το μαθητικό κοινό και πρόσφεραν πολύ γέλιο στον κόσμο. Ακολούθησε η απονομή των Απολυτηρίων τίτλων στους μαθητές της Γ΄ Γυμνασίου.Το τελευταίο μέρος της εκδήλωσης, ήταν η προβολή ταινίας με στιγμιότυπα από την τρίχρονη φοίτηση των μαθητών της Γ΄ στο Γυμνάσιο. Αυτό που συγκλόνισε τον Διευθυντή κ. Αιμίλιο Ευαγγελινό καθώς και όλους τους παραβρισκομένους ήταν η προβολή ταινίας με της ευχές και την φωτογραφία κάθε μαθητή προς τον αποχωρούντα Διευθυντή κ.Αιμίλιο Ευαγγελινό να τον συνοδεύουν πάντα.Τιμητική πλακέτα πρόσφερε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Κυριάκος Γιαγκουδάκης στον Αιμίλιο Ευαγγελινό και εξήρε το έργο του.Συγκινητικές στιγμές για μαθητές και καθηγητές καθώς και για τους γονείς που βρέθηκαν στην εκδήλωση.
Τα Μαστιχοχωρούσικα Νέα εύχονται στον κ. Αιμίλιο Ευαγγελινό καλή επιτυχία στο νέο του Σχολείο και να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο, καθώς και στο νέο Διευθυντή του Γυμνασίου κ. Κουφούδη Νικόλαο καλή επιτυχία στην νέα του θέση.

                                            ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ




   
  
  













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου