Κυριακή, 31 Μαΐου 2015

Ο Κανάρης Νενήτων στην Γ΄Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ιστορικές στιγμές ζούν από χθές οι παίκτες και οι φίλαθλοι της ομάδας του Κανάρη Νενήτων, που έκαναν υπερήφανους όλους τους χιώτες, για την πρωτιά στον 10ο όμιλο, με την μεγάλη νίκη μέσα στην Αγία Παρασκευή Λέσβου επί του Διαγόρα 1- 0 και κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο στην Γ΄Εθνική κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του.Ο εκδότης των Μαστιχοχωρούσικων Νέων, Κανάριος Μιχαήλ παλιός ποδοσφαιριστής του Κανάρη Νενήτων, στην δεκαετία του 60 - 70 τους συγχαίρει για την επιτυχία τους και τους εύχεται το καλύτερο στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής κατηγορίας.

Ιστορικό του αγώνα. 

Γκόλ. στο 62΄ο Ατσάλης με ψηλοκρεμαστό πλασέ.Δοκάρια στο 28΄ ο Μονίαρος από κόρνερ.


Κανάρης Νενήτων.Προπονητής. Χριστόφορος Τσατσαρώνης.Παίκτες Κωτατής, Γρίγος, Μονίαρος, Σοβατζής, Χρουσάκης, Γιοβανάκης, Λέσι, Βαϊντερλής, Χωρεψιμάς, Ατσάλης, Κωστάλας, Ζεράϊ, αλλαγές, Κάργατζης και Φόρσος.

                 Πανηγυρισμοί από την άφιξη της ομάδας του Κανάρη Νενήτων στο λιμάνι της Χίου Ψ


  Ο Ποδοσφαιριστής,  Ισίδωρος Μονίαρος, είχε ενεργή     συμμετοχή στην μεγάλη επιτυχία της ομάδας.   Μία φωτογραφία από τα παλιά στο Γήπεδο της Χίου, με τον Κανάριο Μιχάλη αριστερά,  μαζί με τον αείμνηστο Ράγκο Ιωάννη το 1969, με την φανέλα του Κανάρη.      


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου