Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

Καλό ταξίδι Νίκο, η γειτονιά των αγγέλων σε περιμένει.



Έφυγε απ΄την επίγεια ζωή για την αιωνιότητα στην γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία 62 ετών, ο Νικόλαος Ισιδωρίδης του Οδυσσέα, αδελφικός μου φίλος και εξάδελφος.

Τους δύο τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε Νοσοκομείο  των Η.Π.Α.Ο Νίκος νικήθηκε από την επάρετο νόσο στις 3 Μαρτίου 2015. Δυστυχώς η μάχη που έδινε ήταν άνιση και το αποτέλεσμα μοιραίο, θλίβοντας τα αγαπημένα του πρόσωπα.
Η εξόδιος ακολουθία θα γίνει την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 στην Ορθόδοξη Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στο Τρέντο στην Αμερική.
Το άκουσμα του θανάτου του συγκλόνισε την μικρή κοινωνία του χωριού και δεν πίστευαν ότι ο γλυκός καί αξιαγάπητος Νίκος έφυγε για την γειτονιά των αγγέλων τόσο πρόωρα.
Στη μνήμη μας θα μείνει το χαμόγελο του....τα πειράγματα του ....τα καλαμπούρια του.Ήταν αυθόρμητος, μεγαλόψυχος, καλοπροαίρετος, άδολος και άκακος.
Με το αστείρευτο χαμόγελο που τον διέκρινε, ήξερε να γεφυρώνει τις αδυναμίες του και να τις εναρμονίζει με την ομορφιά της καλοσύνης, της μεγαλοψυχίας και της αγαθότητας.
Ζούσε ελεύθερος από κάθε εξάρτηση κακότητας, υστεροβουλίας, ιδιοτέλειας και μικρότητας  παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε στην ζωή του.

Στην σύζυγο του Ντίνα στα παιδιά του Οδυσσέα και Γεωργία, στην μητέρα του, στον αδελφό του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Καλό σου ταξίδι Νίκο, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου