Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

Κοπή πίτας της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Καλαμωτής.




Το απόγευμα του Σαββάτου  21 Φεβρουαρίου 2015, η Φιλόπτωχος Αδελφότης Καλαμωτής, πραγματοποίησε εκδήλωση για την καθιερωμένη κοπή της Πίτας της, στην εκκλησιαστική αίθουσα της Αγίας Παρασκευής στην Καλαμωτή.
Την Πίτα ευλόγησε και έκοψε ο Ιερέας Πατέρας Απόστολος Γαλάτουλας, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή χρονιά. Ακολούθως, η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου κ. Ευαγγελία Μισαηλίδου, χαιρέτησε την εκδήλωση, δίνοντας ευχές «για ένα έτος δημιουργικό και ελπιδοφόρο με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον και αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο».
Στην συνέχεια το λόγο πήρε η Γραμματέα της Φιλοπτώχου κ. Αγγελική Ταξιάρχου, η οποία μεταξύ άλλων είπε με την συμμετοχή όλων εσάς δραστηροποιείται η Αδελφότητα και κάνει πράξη την φιλανθρωπία, για την υποστήριξη των συγχωριανών μας.Ο σκοπός ιερός, απαραίτητος, αναγκαίος αλλά και μεγάλος.Επιθυμία και όραμα μας είναι, να δώσουμε χαρά και ανακούφιση  στον πόνο και στην δυστυχία των συναθρώπων μας. Να ζούν όλοι με αξιοπρέπεια να καμαρώνουν  για τον τόπο καταγωγής τους,     ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.
Στην εκδήλωση,  παραβρέθηκαν ο τ. Πρόεδρος της Κοινότητας κ.Ράγκος Ιωάννης και ο Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής 

                                                        ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ  ΡΕΠΟΡΤΑΖ









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου