Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Συνάντηση του Νότη Μηταράκη, με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Χριστιάνα Καλογήρου και τον Αντιπεριφερειάρχη Σταμάτη Κάρμαντζη.

Δηλώσεις του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μηταράκη, έπειτα από συνάντηση με την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, κα Καλογήρου και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κάρμαντζη.
 

Δείτε τις δηλώσεις Μηταράκη - Κάρμαντζη εδώ >>https://www.youtube.com/watch?v=C8GjutQshQA&feature=youtu.be

Ν. Μηταράκης: "Συναντήθηκα σήμερα με την Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, κα. Καλογήρου και τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Κάρμαντζη και συζητήσαμε θέματα που άπτονται μεγάλων έργων ΕΣΠΑ για το νησί. Είναι σημαντικό στη νέα προγραμματική περίοδο να κατευθυνθούν οι πόροι στα έργα που πραγματικά αλλάζουν τη ζωή των πολιτών. Ο ρόλος μας, ως Κυβέρνηση, είναι να στηρίξουμε την Περιφέρεια και τον Αντιπεριφερειάρχη στην προσπάθεια που κάνουν για την αναβάθμιση του νησιού. Η Χίος μπορεί να πετύχει πολύ περισσότερα."
 
------

Συνάντηση Υφυπουργού Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας, κ. Νότη Μηταράκη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Χίου, κ. Γεωργούλη και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής. 

 "Κατ' αρχάς να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Πάντα θέλω να βρίσκω την ευκαιρεία να συζητώ μαζί σας και να ακούω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά".

1 σχόλιο:

  1. Να συμπληρώσω ότι στο γραφείο της περιφέρειας παραβρέθηκε και η Βουλευτής Χίου Μαρία Σταυρινούδη και ο θεματικός Αντιπεριφεριάρχης Κώστας Παπαδόπουλος και συζητήθηκαν σοβαρά και φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον τόπο μας σε μια εποικοδομητική συζήτηση που ανοίγει τον δρόμο για την δράση της Περιφέρειας στην συνέχεια η Βουλευτής με την Περιφερειάρχη μίλησαν για κάποια ακόμα θέματα που έθεσε η βουλευτής

    ΑπάντησηΔιαγραφή