Δευτέρα 18 Αυγούστου 2014

Αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή ο Φώτης Καραλιόπουλος.


Τό Σάββατο 16 Αυγούστου 2014, έγινε ο Γάμος του Φώτη Καραλιόπουλου του Σωτηρίου, με την εκλεκτή της καρδιάς του Αγγελικής Γλύκα του Ευστρατίου. Το μυστήριο τελέστηκε στον ανθοστόλιστο Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Γρού στη Χίο, παρουσία πλήθους προσκεκλημένων
.Ο Φώτης αποχαιρέτησε την εργένικη ζωή και θα την συνεχίσει πλέον με την Αγγελική στο πλευρό του. Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και φωτογένεια η οποία  αντανακλούσε στα πρόσωπα των γονιών τους που συγκινημένοι από χαρά τους καμάρωναν.  
Κουμπάροι των νεονύμφων, Μαρία Γεωργιλή, Σταματία Σακουλά και Νίκος Τσόφλιας.
Τίμησαν με την παρουσία τους την γαμήλια τελετή ο Δήμαρχος Χίου κ. Π. Λαμπρινούδης ,η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Χίου, κα. Ανθίππη Ζαννάρα μαζί με το σύνολον των Δικηγόρων, συναδέλφων της νύφης. 
Μετά το μυστήριο οι ευτυχισμένοι νεόνυμφοι και οι γονείς τους παρέθεσαν  μεγάλη δεξίωση, με πλούσια και εκλεκτά εδέσματα σε φαγητά και ποτά στο λιμανάκι της Αγίας Μαρκέλλας στην Κώμη.
Η προσέλευση των νεονύμφων στο χώρο της δεξίωσης, έγινε με με καϊκι και συνοδεύτηκε με την ρίψη πολύχρομων βεγγαλικών, δημιουργώντας μια ωραία ατμόσφαιρα.
Με τους απαλούς ήχους της μουσικής το ζευγάρι έκοψε την γαμήλια τούρτα,και χόρεψαν τόν πρώτο τους χορό.
Στους νεόνυμφους  ευχόμεθα κάθε ευτυχία και πολύ αγάπη στη ζωή τους. Στους γονείς, να τους καμαρώνουν και γρήγορα να τους χαρίσουν ένα εγγονάκι.

                                       ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ





























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου