Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

Την Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014 η Γιορτή του Καρπουζιού και τα Καλαμωτουσομαγειρέματα, στην έξω Πλατεία της Καλαμωτής

  
                                                             
                                    ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής σας προσκαλεί στις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις 2014, που διοργανώνει στις ημερομηνίες και στους χώρους που αναγράφονται παρακάτω.
1.Γιορτή Καρπουζιού και Καλαμωτουσομαγειρέματα, στην έξω πλατεία της Καλαμωτής [Πλατεία Βαμβακά], στις 18 Ιουλίου 2014, ημέρα Παρασκευή και ώρα 8.30.μ.μ.
Οι παραπάνω εκδηλώσεις γίνονται,για την προβολή των παραγωγών κηπευτικών προϊόντων της Καλαμωτής.Επίσης θέλουμε να τιμήσουμε τις γυναίκες - νοικοκυρές της Καλαμωτής για την τέχνη της μαγειρικής τους και τις ιδιαίτερες παροδοσιακές γεύσεις τους.
Θα διασκεδάσετε με την Ορχήστρα νέων μουσικών από την Καλαμωτή
ΕΙΣΟΔΟΣ 10 ΕΥΡΩ
2.Γιορτή της Μαστίχας
Η Γιορτή διοργανώνεται από κοινού, από τους Πολιτιστικούς Συλλόγους των Μαστιχοχωρίων.Εφέτος θα γίνει στος Ολύμπους, στην πλατεία, στις 4 Αυγούστου 2014,ημέρα Δευτέρα και από ώρα 9.00.μ.μ.
Εκτός από την Μαστίχα θα προβληθούν οι τοπικές παραδοσιακές ενδυμασίες και τα αξιοθέατα του χωριού.
                                           Ο Ευεργέτης της Καλαμωτής Κωνστσντίνος Βαμβακάς

3.Αποκαλυπτήρια της Προτομής του Μεγάλου Ευεργέτη της Καλαμωτής, Κων/νου Βαμβακά και η ανακήρυξη του Λουκά Κτιστάκη και της συζύγου του, ως Ευεργέτες της Καλαμωτής.
                            O Ευεργέτης της Καλαμωτής Λουκάς Κτιστάκης, πίσω η σύζυγος του

Η εκδήλωση διοργανώνεται στις 6 Αυγούστου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 8.00.μ.μ.στην έξω πλατεία του χωριού [Πλατεία Κων.Βαμβακά] και είναι στο Πρόγραμμα του Φεστιβάλ Αξάνεμος - Γεώργιος Περαντάκος - με συνδιοργάνωση του Φεστιβάλ Αξάνεμος - Γεώργιος Περαντάκος -,Προοδευτικό Όμιλο Καλαμωτής, Σύλλογο Καλαμωτούσων Αττικής - η Αγία Παρασκευή - και από την Τοπική Κοινότητα Καλαμωτής.
Σας παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις παραπάνω εκδηλώσεις.
Το  Δοικητικό Συμβούλιο
του Π.Ο.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου