Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο Β. Καλλίδης για γυρίσματα στη Χίο με πανηγύρι στην Καλαμωτή το Σάββατο.



Στο νησί μας θα βρεθεί ο Β. Καλλίδης και θα προσπαθήσει να χωρέσει όλες τις γεύσεις του σε μια εκπομπή του, που ως γνωστόν προβάλλεται στον ALPHA.
Πρωτοποριακές προτάσεις, σύγχρονες καλλιέργειες και αγροτικές πρακτικές,  καθημερινοί άνθρωποι σε όλη την αλυσίδα παραγωγής τροφής, αυθεντικά «στέκια», παραδοσιακές γεύσεις και πολλή μουσική, είναι στα συστατικά της συγκεκριμένης εκπομπής που θέμα θα έχει αυτή τη φορά τη μαστίχα.
Πέρα από τα γυρίσματα που θα γίνουν στα χωριά και στις εγκαταστάσεις του συνεταιρισμού και της Mediterra αλλά και στο mastihashop θα γίνει ένα γλέντι το Σάββατο στις 14:00 στην πλατεία της Καλαμωτής. Ο Σύλλογος της Καλαμωτής και των γύρω χωριών έχουν συμφωνήσει να βοηθήσουν και έχουν αναλάβει να μαγειρέψουν και να στήσουν τραπέζια στην πλατεία. Ο σεφ θα κάνει γλυκό
με μαστίχα ενώ θα υπάρχει ζωντανή μουσική (Πούπαλοι) και συγκροτήματα που θα χορέψουν.
Όλοι είναι καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή, αφού ως γνωστόν ο σεφ καταφέρνει και συνδυάζει το καλό φαγητό και το μαγείρεμα με το ανάλογο γλέντι και πανηγύρι σε μια προσπάθεια αποτύπωσης και των συνηθειών των ανθρώπων σε κάθε τόπο.πηγή Πολίτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου