Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Έφυγε ο Χαράλαμπος Αμύγδαλος του Γεωργίου.

Πέθανε στην Μέσα Διδύμα σε ηλικία 90 ετών ο Χαράλαμπος Αμύγδαλος του Γεωργίου.Η κηδεία του έγινε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Μέσα Διδύμα την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014
Στην τελευταία του κατοικία τον συνόδευσαν όλοι οι συγχωριανοί του, από τα γύρω χωριά και πολλοί φίλοι της οικογένειας από την πόλη της Χίου.
Ο Χαράλαμπος Αμύγδαλος ήταν άριστος οικογενειάρχης και άνθρωπος, ο θάνατος  του λύπησε όσους τον γνώριζαν. Λάτρευε τα παιδιά του,τα εγγόνια του και το δισέγγονο του. Σε όλους πρόσφερε απλόχερα τη ζεστασιά του γέλιου του και τη δροσιά της ψυχής του.Ήταν καλόκαρδος και αγαπητός με αγνά αισθήματα και ψυχική ευγένεια.Ήταν άνθρωπος έντιμος και αγαπούσε το δίκαιο και το σωστό.Συμμετείχε στον πόνο του συναθρώπου και θεωρούσε την αδικία μέγιστο κακό.Ήταν ιδιαίτερα εργατικός με δημιουργικά για την οικογένεια του αποτελέσματα.Ήταν άνθρωπος με πηγαίο χιούμορ, πάντοτε απολαυστικός  και ευχάριστος στις παρέες του.
Αγαπητέ μας κουμπάρε, θα σε θυμόμαστε πάντοτε με πολλή αγάπη. Θα μας λείψει ο καλός σου λόγος, το γλυκό σου χαμόγελο και η ευχάριστη παρουσία σου.
Στη σύζυγο του, στα παιδιά του, στα εγγόνια του, στο δισέγγονο του, στα αδέλφια του και στους συγγενείς εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.Ο ύπνος σου ας είναι ελαφρός  και ατάραχος.
Ας είναι αιωνία η μνήμη σου και αναπαυμένη η ψυχή σου.
\

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου