Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Γιορτή καρπουζιού - Καλαμωτουσομαγειρέματα


Για πρώτη φορά ο Προοδευτικός Όμιλος Καλαμωτής, διοργάνωσε την γιορτή του καρπουζιού,που μαζί με τα "Καλαμωτουσομαγειρέματα" είχαν μεγάλη επιτυχία.

Το Σάββατο το βράδυ 13 - Ιουλίου - 2013 στην έξω πλατεία της Καλαμωτής πραγματοποιήθηκε η δροσινή καλοκαιρινή γιορτή, που γέμισε από κόσμο, οι οποίοι απόλαυσαν τις θεϊκές γεύσεις, από τα εξαιρετικά προϊόντα των μερακλήδων παραγωγών του χωριού και τα νοστιμότατα φαγητά φτιαγμένα από μεράκι και τέχνη από της νοικοκυρές της Καλαμωτής.


Την γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Βουλευτής Χίου και χωριανός μας Κώστας Τριαντάφυλλος, ο εκπρόσωπος του τέως Υπουργού και Βουλευτή Χίου Κωστή Μουσουρούλη, Χρήστος Καραχάλιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Χίου Κώστας Γανιάρης, ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, η Περιφερειακή σύμβουλος Αγγελική Μονιάρου,ο Πρόεδρος της Ένωσης Μαστιχοπαραγωγών Χίου Ευθύμης Μονίαρος, ο Ιερέας του χωριού  Μιχαήλ Γαλάτουλας, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμωτής  Ιωάννης Ράγκος, οι Κοινοτικοί Σύμβουλοι Μιχαήλ Δαμαλάς, Μιχαήλ Κανάριος, η Πρόεδρος  Χίων Κηφισιάς και Βορ. προαστείων Αγγελική Τριανταφύλλου με αρκετά μέλη του Συλλόγου και ομογενείς από την Αμερική και Αυστραλία.
Την γιορτή άνοιξε η Πρόεδρος του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής Ρούλα Βαρλά η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γιορτή του καρπουζιού και στα Καλαμωτουσομαγειρέματα και ευχαρίστησε όλους που ήλθαν να τιμήσουν  την γιορτή.
Με κέφι, μουσική, χορό και τραγούδι απο την ορχήστρα των ταλαντούχων νέων του χωριού,συνεχίσθηκε το γλέντι μέχρι το πρωϊ.
                                                            Φωτογραφικό ρεπορτάζ














































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου