Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013

"Kαλύτερη Αεροπορική Εταιρία στον Κόσμο" η Εmirates

"Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο" η Emirates Η Emirates κατέκτησε το πολυπόθητο βραβείο "Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο", όπως παρουσιάστηκε από την Skytrax στα World Airline Awards 2013.
Πέραν της κατάκτησης του βραβείου "Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον Κόσμο", η Emirates κέρδισε δύο ακόμα βραβεία όπως το βραβείο "Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής" και το βραβείο "Καλύτερη Ψυχαγωγία Εν Πτήσει στον Κόσμο" για ένατη συνεχή χρονιά.
α βραβεία παρέλαβε ο Tim Clark, Πρόεδρος της Emirates Airline στο πλαίσιο του Paris Airshow. Η έρευνα της Skytrax για τα World Airline Awards διεξήχθη σε περισσότερα από 18 εκατομμύρια επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους ή για λόγους αναψυχής από περισσότερες από 160 χώρες.
"Η τιμή που λαμβάνουμε κατακτώντας τα συγκεκριμένα βραβεία, είναι απόδειξη των ακατάπαυστων προσπαθειών μας να είμαστε η καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο. Προσπαθούμε συνεχώς να προσφέρουμε στους πελάτες μας σε σταθερή βάση παγκόσμιας κλάσης υπηρεσίες, από τη στιγμή της κράτησης μέχρι και τη στιγμή που φτάνουν στον προορισμό τους, έχοντας ολοκληρώσει το ταξίδι τους. Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν σημείο αναφοράς αριστείας του κλάδου. Για εμάς, τα βραβεία αντικατοπτρίζουν την ψήφο εμπιστοσύνης των επιβατών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι αναγνωρίζουν κι εκτιμούν τη συνεχή προσπάθειά μας για κορυφαίας ποιότητας υπηρεσίες. Η ανάδειξή μας ως η 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στον κόσμο' από εκατομμύρια απαιτητικών ταξιδιωτών είναι κάτι που θα κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους τους 60.000 εργαζομένους μας", δήλωσε ο Clark.
Το περασμένο έτος, περισσότερα από 39 εκατομμύρια πελάτες πέταξαν με την Emirates και συνδέθηκαν με προορισμούς του παγκόσμιου δικτύου της. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές καινοτομίες εν πτήσει που προσφέρει η Emirates, συμπεριλαμβανομένου του κορυφαίου συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, το οποίο διαθέτει περισσότερα από 1.400 κανάλια ψυχαγωγίας.Πηγή ΕΜΕΑ gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου