Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ρεσιτάλ του Δασάρχη Χίου, Κων. Μπέλλα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν η παρουσία του διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Πολλοί προέβλεπαν ότι ο Κ. Μπέλλας θα περνούσε μια ζόρικη βραδιά, όσο ζόρικες είναι καμιά φορά και η απαιτήσεις της Διεύθυνσης του ακόμα και για οφθαλμοφανείς περιπτώσεις.
Κάμποσες φορές προκλήθηκε, μέχρι και ο Κ. Γανιάρης έριξε τα «καρφιά» του. Με ψυχραιμία άκουσε τους πάντες κι όταν ήρθε η ώρα της τοποθέτησης του, παρέδωσε ρεσιτάλ γιατί θεωρείται από τους πιο ξακουστούς υπηρεσιακούς παράγοντες του νησιού. Απόλυτα μελετημένος, ζήτησε από το Συμβούλιο να γίνουν εκ μέρους του κινήσεις που θα διευκολύνουν το έργο της Διεύθυνσης του. Ιδιαίτερα επέμεινε στον καθορισμό των βοσκίσιμων εκτάσεων και γενικά υπέδειξε λύσεις, με κόστος μεν αλλά και με αδιαμφισβήτητες ευεργετικές προεκτάσεις, αν αυτές υλοποιηθούν.
Γενικά ήταν ο μόνος υπηρεσιακός παράγοντας που εμφανίστηκε με διάθεση να ακούσει και κυρίως να διευκολύνει στην αναζήτηση λύσεων. Αν πήρε και μηνύματα για μεγαλύτερη ευελιξία απ’ τον ίδιο και τη Διεύθυνση τοΥ..Πηγή Πολίτης.   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου