Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Μεγάλη επιτυχία είχε η αναβίωση του εθίμου,η Γιορτή του Εμίνη, από τον Προοδευτικό Όμιλο Καλαμωτής



Tο Δοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής, μετά την μεγάλη επιτυχία που είχε στην παρουσίαση του Θεατρικού έργου " Στα χρόνια του πόνου και της θυσίας " τον περασμένο Νοέμβριο από την νεοσύστατη θεατρική ομάδα, συνεχίζει να ζωντανεύει το χωριό δίνοντας την δική του χειμερινή πνοή πολιτισμού, με την παρουσίαση του θεατρικού έργου "Η Γιορτή του Εμίνη" την Καθαρή Δευτέρα στην Πλατεία "Κ.Βαμβακά" στην Καλαμωτή.
Η ανταπόκριση του κόσμου στο κάλεσμα του Προοδευτικού Ομίλου Καλαμωτής ήταν πολύ μεγάλη.
Τήν εκδήλωση άνοιξε η Πρόεδρος του Π.Ο.Κ.κα. Ρούλα Βαρλά εξιστορώντας τα γεγονότα που θα διαδραματιζόταν με τον ερχομό του Εμίνη και της συνοδείας του στο χωριό, για να παραλάβει την μαστίχα απός τους παραγωγούς.Εν συνεχεία το  χορευτικό του Π.Ο.Κ.με τραγούδια της Κικής Φραγκούλη, χόρεψαν το δετό ντυμένες με την παραδοσιακή στολή του χωριού.
Η κάθοδος του Εμίνη με την συνοδεία του και η παρουσίαση του έργου στην πλατεία του χωριού, προκάλεσαν το θερμό χειροκρότημα και  τα καλύτερα σχόλια για την προσπάθεια των ερασιτεχνών ηθοποιών και ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για αυτούς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου