Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χαιρετισμός Δημάρχου Χίου Πολύδωρου Λαμπρινούδη για τη συμπλήρωση 100 χρόνων Χιώτικου Προσκοπισμού.

 
    Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 100 χρόνων Προσκοπισμού στη Χίο, νιώθω την ανάγκη να απευθύνω τις δικές μου θερμές ευχαριστίες προς το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων της Περιφέρειας Χίου, από τα πρώτα που ιδρύθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο.
    Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων με την προσήλωσή του σε υψηλά ιδεώδη, που ανταποκρίνονται στις σύγχρονες απαιτήσεις των καιρών, υπηρετεί με συνέπεια το κοινωνικό σύνολο και συμβάλλει καθοριστικά στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των εφήβων. Έτσι, οι αυριανοί πολίτες μαθαίνουν την αξία της προσφοράς και της ομαδικής δράσης, γαλουχούνται με αγάπη και σεβασμό για τη φύση και γίνονται ενεργά μέλη της κοινωνίας με την ανάληψη ποικίλων πρωτοβουλιών.
    Το ιστορικό Σώμα Προσκόπων της Περιφέρειας Χίου έχει κάνει υπερήφανους όλους εμάς τους Χιώτες, με την αδιάλειπτη παρουσία του και τη συνεχή προσφορά του, μέσα από την ανάληψη δράσεων, καθώς και την άριστη συνεργασία του με περιβαλλοντικές και εθελοντικές οργανώσεις. Η ευγενή προσφορά και ο εθελοντισμός είναι ιδανικά που αποκτούν ιδιαίτερη αξία στη σημερινή δύσκολη περίοδο.
    Για την πολύτιμη αυτή προσφορά σας, δεχθείτε παρακαλώ τις ευχές μου και τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια, γνωρίζοντάς σας ότι ο Δήμος Χίου στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε συνεργασία παραστεί ανάγκη.
                                                           
                                                              

                                             
                                                 
   

                                                         
                                                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου