Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Επίσκεψη του Δήμαρχου Χίου στον Καναδά

Σήμερα Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013 αναχωρεί για το Μόντρεαλ Καναδά, ο Δήμαρχος Χίου Πολύδωρος Λαμπρινούδης, προσκεκλημένος του Χιακού Συλλόγου Καναδά.
    Σκοπός της επίσκεψης αυτής είναι να παρευρεθεί και να ενισχύσει τις φιλανθρωπικές εκδηλώσεις, που διοργανώνει ο Σύλλογος, μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές, που έπληξαν το νησί μας.
    Το πρόγραμμα του Δημάρχου, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει τα εξής:
    Την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου θα παραχωρήσει συνέντευξη στο ραδιόφωνο «CFMB Greek Radio Station», με σκοπό την ανάδειξη και προβολή του νησιού.
    Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί το Δημαρχείο του Μόντρεαλ και θα  παρευρεθεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση, που διοργανώνει ο «ΧΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΝΑΔΑ», στο Palace Convention Center, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, που θα διατεθούν για την ενίσχυση των περιοχών, που επλήγησαν από την πυρκαγιά της 18ης Αυγούστου 2012.  
    Το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος θα επισκεφθεί το Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο και θα δώσει συνέντευξη σε Ελληνικό τηλεοπτικό Σταθμό, με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών στη Χίο.
    Παράλληλα θα έχει συναντήσεις με τον Καναδό πρέσβη και Καναδούς επιχειρηματίες, που ενδιαφέρονται για επενδύσεις.
    Την  Κυριακή 3 Φεβρουαρίου θα παραστεί στη Θεία Λειτουργία σε εκκλησία, στην περιοχή του Λαβάλ, και το απόγευμα της ίδιας ημέρας θα αναχωρήσει για την Ελλάδα.    
                                        Από το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων Δ.Χίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου